EZO

Ez a három csillagjegy csúcsformába lendül márciusban, órási változások várhatók

Különleges a tavasz első hónapja: a megújulás, elengedés időszaka. Szinte mindenki tapasztalhat változásokat az életében; de van három csillagjegy, akiknek ennél többet ígér a horoszkóp márciusban...
címkék:
  • Szerző:

Mágikus ez az időszak, nem csoda, hogy mindenkit érdekel, mit jósol a horoszkóp márciusban. Mindenkinek izgalmas lesz a hónap, de három csillagjegy különösen szerencsés: olyan változások következnek be az életükben, amikre egyáltalán nem számítanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rossz alvás 02

Csodákat ígér a horoszkóp márciusban (Fotó: pixabay.com)

Ebben a hónapban ugyanis a Nap a Halak csillagjegyen halad át, ami beindítja az asztrológiai újévet. Március 10-én a Nap varázslatos spirituális erőket hoz létre a Neptunusszal, aminek hála mindenki mélyebben átéli a vágyait, és felfedezi az önmagában rejlő erőforrásokat. Bár mindenkit bizserget a kozmikus változás, a legnagyobb fordulatot a kosnak, halaknak és skorpiónak ígéri a horoszkóp márciusban.

Fotó: Pixabay.com

A kos csillagjegyben születettek a hónap első felében úgy érezhetik, hogy lassabban telik az idő, mint szokott; és gyakran kaphatják magukat azon, hogy önvizsgálatot tartanak. Ahogy a Nap a Halak csillagjegyben halad, az energiák a magányos tevékenységekre, a belső utazásra csábítják a Kos szülötteit. Ám március 20-án beindulnak a kozmikus energiák és a bak jegyűek szárnyakat kapnak: olyasmibe is belekezdenek, amit régóta halogattak már. Szerencsére mindenhez hatalmas energiájuk és életkedvük lesz.

Fotó: Pixabay.com

A skorpiók számára csupa örömet és kiteljesedést hoz a március: kreatív energiáik az egekbe szárnyalnak, úgy érzik, bármire képesek lehetnek. Ebben a varázslatos időszakban erősen kapcsolódnak a belső gyermekükhöz, és játékosakká, kísérletezőkké válnak. Könnyen lehet, hogy olyan, régen elfeledett művészeti tevékenységbe fognak a hónapban, amit már évekkel ezelőtt a fiókba dobtak. Arra kell ügyeljenek, hogy a szigorú felnőtt-énjük hagyja játszani a belső gyermeküket: énekeljenek, rajzoljanak, kertészkedjenek, engedjék szárba szökkenni a kreativitásukat!

Halak jegyében

Fotó: Pixabay.com

Napfényt hoz a halak életébe ez a mágikus hónap, így akikkel csak találkoznak, mindenki arcára mosolyt csalnak. Márciusban körülveszi őket a szeretet, a szenvedély, kedvesség, és az álmodozás. A halak hajlamos mindig újabb kalandokat és kihívásokat keresni, amikből ebben a hónapban nem lesz hiány! Mindenki érzi majd az erőteljes pozitív kisugárzásukat, így könnyen lehet, hogy akik még egyedülállók, most mágnesként vonzzák magukhoz életük párját.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?