EZO

Ez a két jegy érzi meg most legjobban a Vénusz és a Jupiter támogatását

Jön a szerencse! Két jegy szülöttei különösen érezni fogják a pozitív napok támogató energiáit – vajon te is közéjük tartozol?

Februárban együtt áll az égen a Vénusz és a Jupiter. Mit jelenthet ez a mi életünkben? A Vénusz energiái, a szerelem, a szépség, a barátság állnak együtt a Jupiter képviselte nagylelkűséggel, optimizmussal és társas kapcsolatokkal. Vagyis ezeken a napokon már érezhetjük a szerencsés napok felszabadító hatását az eddigi bezártságból és beszűkültségből, még akkor is, ha nagyobb rendezvényekre, bulikra, társas összejövetelekre továbbra sincs módunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsés napok 01

Fotó: Pixabay.com

A Jupiter, a bőség és a szerencse bolygója, míg a Vénusz az élvezeteket és a pénzügyeket is támogatja. Vagyis e szerencsés napok idején a romantika, a barátság mellett a bankszámlánk is szó szerint szerencsés csillagzat alatt áll majd. Új lehetőségek kopogtatnak, új barátságok, új szerelmek léphetnek be az életünkbe, de pénz is ütheti a markunkat. Ha kapcsolatokra vágysz vagy magányosnak érzed magad, nyugodtan hívd fel a barátnőidet, vagy épp küldd el azt a pikáns sms-t a választottadnak. Bulit ugyan nem rendezhetsz, de egy jó telefonbeszélgetésnek nincs akadálya, és a pároddal kettesben is hódolhatsz a vénuszi energiáknak. De az is jó megoldás, ha a csendesebb élvezetek jegyében elvonulsz egy könyvvel vagy a kedvenc tévéműsoroddal töltöd az időt. A szerencsés napok szempontjából annyi a lényeg, hogy számodra élvezetes legyen a választott program. Két csillagjegy szülöttei számára különösen szerencsés lesz ez az időszak.

A Vízöntők és a Mérlegek rengeteg új ajánlatra, lehetőségre, akár váratlan nyereségre is számíthatnak, mind szerelmi, mind pedig pénzügyi téren.

Szerencsés napok 02

Fotó: Pixabay.com

Akik pedig ebből a körből esetleg kimaradnának, azoknak ott van a február második legszerencsésebb időszaka: február 22.-én elsősorban a Rák és Halak jegyűek érzik majd a víz-jegyek számára kellemes energiákat, ahogy a Nap a Halak, a Hold pedig a Rák jegyébe ér. Ezek a napok különösen kellemesek, felszabadultak lesznek e jegyek szülöttei számára. Most kiemelten fontos fontos, hogy azt tedd, ami a legjobb neked. Akármilyen sok is a feladatod, most az egyszer ajándékozd meg magad egy kis extra szabadidővel Ha a tested-lelked pihenésre áhítozik, ez nem véletlen, és érdemes lesz hallgatnod az ezt diktáló belső hangra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?