EZO

Holnap érkezik az augusztusi újhold, őrületes változást ígér!

A szombati újhold támogató és hátráltató erőket is kap a többi bolygótól. Most megtudhatod, mire érdemes odafigyelned, és mit kell tenned, hogy az érzelmeid és az egész életed a helyes útra kerüljön.

Bár a szombati nap témája az újhold érkezése az Oroszlán jegyében, mégsem hagyhatod figyelmen kívül az égen lévő Merkúr erős hatását. Újhold idején a legfontosabb feladatod, hogy elengedd a régi, rossz és hátráltató érzéseket, gondolatokat. Így új lendületet kaphatsz, amit segíteni fog az Uránusz és a sors bolygója, a Szaturnusz is.

Bármi is történt körülötted az elmúlt napokban, hetekben, még ha bonyolultnak látszik is a helyzet, itt az ideje, hogy ezek a dolgok lassan letisztuljanak. Az újhold sajnos a Merkúr hátráltató ereje miatt nem hozza el a kívánt célokat, a teljes tisztánlátást. Mégis egyfajta kényszerítő erőkkel találkozhatsz, melyeket ha pozitívan szemlélsz, akkor igenis az utadat szolgálják, és előrevisznek a mély folyamatokban az igazi változás célja felé. 

Nyisd ki lelked kapuját, ne állj ellen, kezd el magad másképpen látni, ez a kulcsa szinte mindennek. Amennyiben zárva tartod a kapukat, mert a logika ezt diktálja, így kegyetlen napok várhatnak rád. Ne válaszd a nehezebb utat! Felejts el a fejedben lévő kifogásokat, és azok erősítését. Figyelj oda tudatosan magadra, ne bíráskodj, ne hozz ítéleteket, figyelmedet inkább az önelfogadásra összpontosítsd. Hiszen innen indul ki minden.

Dicsérd magad minél többet. Nézz a tükörbe! A külvilág még letisztázatlan eseményei mozgásban lesznek, a folyamat akkor fog a legjobban a saját útjára állni, ha befejezed a töprengést. Ha este egy kicsit befelé fordulsz, megpihensz, akkor esélyt adsz magadnak arra, hogy az érzéseidet tisztábban lásd. Nem is kell többet tenned. Az energiák tánca visz az úton tovább!

Kellemes belső utazást! Engedd, hogy a külvilág puzzle darabkái a saját ritmusukba rendeződjenek! Vonulj vissza a belső templomodba.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?