EZO

Holnap érkezik a Bika telihold, komoly változásokat hoz az élet több területén

Érkezik a telihold, szokatlan energiákat hordoz! Irányítsd figyelmedet tudatosan, így pozitívan tudod meglovagolni a flow-t!

A Skorpió Nap és a Bika Hold szembenállása lesz az égen. A Nap (tudatosság) teljesen megvilgítja a Holdat (tudatalatti) és a Hold a Nap fényében teljes pompában visszatükröződik. Bár szemben állnak, mégis a kiteljesedés energiáit hozzák el azáltal, hogy együttműködnek. Mivel szemben állnak, látják egymást! Érkezika Bika telihold és

EZEKET OLVASTAD MÁR?

November 19-én 9:58-kor lesz teljes.

Bika telihold
Fotó: pixabay.com

Más energiákat hordoz ez az időszak, mint általában a telihold. Nyilván feszült, veszélyes, de most pozitív aspektusban. Ebben a pozitív stresszben ne hamarkodj el semmit! Rengeteg váloztó energiát hoz a Bikába érkező telihold. Minden, ami az előző hónapokban megindult változásban és újholdkor érezhetővé vált, minden érzelem, érzelmi csomag, amit szeretnél lerakni, vagy tovább haladnál a változásban, sokkal előrehaladottabb energiában érkezik. Ehhez kapsz segítséget és nehezített pályát is. A Plútó nehéz energiájú bolygó. Most a Bakban fog állni, erősíti a haladást, kitartást, erőt. Negatív oldala, hogy makacs lehetsz, törekvő.

Párkapcsolatban felmerülhet probléma, előtérbe kerülhet egy konfliktus. Ami egyik nap tetszik, az másnap nem. Életmód és slílusváltás is hirtelen érkezhet az életedbe. Amin eddig sokat gondolkodtál, teljesen megfordulhat. Amit eddig halasztgattál gyors döntés és az energiák hatására megindulhat. Bár a Bika földhözragadt, stabil energia, ennek ellnére a többi energia segítségével átcsaphat, átvihet egy jó, de esetleg nehéz útra. Ezért kerüld a veszélyes helyzeteket, ne engedd, hogy a figyelmed, koncentrációd elkalandozzon, mert nagyobb a sérülés veszélye a napokban.

Hivatalos dolgokban se dönts gyorsan. Amibe hirtelen beleugranál, jobb, ha tudatosan vársz vele néhány napot. Döntést hozhatsz, de a tettekkel légy türelmes. Ne most próbálj ki hirtelen döntések következtében új extrém sportokat sem! Hagyd a megvalósítást a telihold után pár nappal későbbre.

Holdtöltekor előtérbe kerül a család, az érzelmek, segítség, jótékonykodás. Karmikusan mindez kifizetődik. Családban történő kellemes beszélgetések, és a konfliktusok megoldására is lesz lehetőség. Jó időszak ez a tanulásra is. Most érdemes belekezdeni egy tanfogyamba. Képezd magad, akár egy online. Kreatív, motívált energiákat használd ki! Ha utazni vagy költözni szeretnél, gondold végig, adj a tetteidnek pár napot! A pozitív stressz energiái kihathatnak ezekre a területekre. Nyugalomba dönts, ne hamarkodd el! Ami még fontos ebben az időszakban, hogy ne költs pénzt feleslegesen. Telihold váratlan költségeket vagy pénzvesztesget is előidézhet! Csak tudatosan ezekben a napokban, és akkor pozitívan tudod az energiákat meglovagolni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?