EZO

Hihetetlen, mit tartogat számodra a most érkező Ikrek telihold

A telihold mindig változást hoz az életedbe. Tisztító hatású és az elengedés kapcsolódik hozzá. Itt az idő, hogy levedd a maszkokat, és elfelejtsd a régóta cipelt feszültséget. Segít ebben az Ikrek telihold szellős könnyedsége!

November 23-án 6:40-kor lesz teljes a Hold az Ikrek jegyében. Ha teljesen tiszta lesz az ég, remek lehetőség nyílik arra, hogy  lefényképezd a jelenséget pénteken este, mert bónuszként a Hold mellett fog ragyogni a Bika legfényesebb csillaga az Aldebaran is.

Alapjában az Ikrek jegye levegős, az itt teljesedő telihold könnyebbséget hozhat . De ne felejtsd el, hogy ilyenkor a Nap és a Hold farkasszemet néznek egymással. Tudat, érzelem, szellem és egó összecsapása gyakran vetül ilyenkor ki a külvilág eseményeire. A tudatos nyitottság és a kedves kommunikáció segíthet a feszültségek feloldásában. Az ész és a szív ezen az estén nem találja az összhangot.

Érzelmi ügyeidet ne most akard megoldani. Érdemes ezen a napon elmélyülni.

Általánosságban azonban az Ikrek Hold talpraesettséget, mozgékonyságot, nyitottságot hoz. Azt érezheted, hogy zsong a fejed a feladatoktól, ötletektől, de vigyázz arra, hogy ne legyél szétszórt. Amiben most hiszel, nagy eséllyel megvalósul. Lépj túl a feszültségeken.

Használd ki a könnyed levegős teliholdat, ereszd szélnek mindazokat a gondolatokat, az önbecsapást, ami belső hitedet, lelkesedésed korlátozza. Ne engedd, hogy ezek akadályozzák szárnyalásodat és önmegvalósításodat, sorsodat. Ezek lehetnek rejtett sebek, elfojtott traumák, amik gyermekként értek, és amik lemondásra, háttérbe vonulásra kényszerítettek. Engedd el a hozzád tapadó régi sérülési mintákat, érzéseket. Járd végig a képzeletbeli utat a gyermekkorodból, háríts el minden akadályt, hogy a szíved szerinti útra léphess.

Engedj meg magadnak egy kellemes frissítő fürdőt, cseréld le az ágyneműt, szellőztesd ki a lakást. Engedd el a feszültséggel teli energiákat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?