Létrehozva: 2021.07.19.

Heti horoszkópod: pénz állhat a házhoz, egy kis szerencsével

Ez a hét is jól kezdődik, persze nem minden csillagjegynek. Lássuk, neked mit mondanak a csillagok?

Szerző Sors Edina

Kos: (március 21. – április 20.)

Horoszkóp

Fotó: pixabay.com

Megismerkedhet a héten néhány érdekes emberrel, de ne bízzon nagyon bennük. Csak olyan személyekkel vegye körül magát, akik önhöz közel állnak, régóta ismerik, akikre bármikor számíthat, ha esetleg átmenetileg valamilyen nehéz helyzetbe kerül. Egy frizuraváltás most jó hatással lehet a magánéletére.

Bika: (április 21. – május 20.)

Kissé fárasztja már a munkája. Alig várja, hogy közös esti programokat szervezhessen a barátaival és végre jól kipanaszkodhassa magát, megbeszélhesse végre valakivel negatív gondolatait. Ne csodálkozzon viszont, ha problémáira nem nagyon fogékonyak, s elintézik egy-egy félresikerült megjegyzéssel az egészet.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Elsődleges igénye a mozgékonyság, s valamilyen belső feszültség hajtja előre, amely soha nem hagyja nyugodni. Használja ki ezt a hatást, amely most erőteljesen nyilvánul meg, s megadja önnek a lehetőséget, hogy befelé forduljon egy kicsit, s megfontoltan megrágja minden folyamatban lévő ügyét, belső konfliktusát.

Rák: (június 22. – július 22.)

Jobb hangulatban már nem is lehetne a munkahelyén. Vigyázzon, éppen ilyenkor képes minden bolondságra. Bármi, ami újdonság, minden, ami meghökkentő, sikereket hozhat a következő napokban, mégis vigyázzon magára. Szenvedélyes lendülete, túlzott jókedve furcsa helyzetekbe, sőt még bajba is sodorhatja.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Boldogan mond igent egy új megbízásra, hiszen a munka ürügyén távol maradhat háborgó kedvesétől. Partnerével nincsenek igazán jó viszonyban, így inkább a munkát választja, mint a reménytelen kimenetelű vitákat. Abban bízik, hogy talán estére elcsitulnak a viszályok és minden visszatér majd a régi kerékvágásba.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Úgy tűnik, pénzügyei hirtelen kedvezőbb fordulatot vesznek. Talán valaki megadja a régi tartozást, vagy ha vállalkozó, akkor most ugrik be a jó üzlet. De az is lehet, hogy fizetésemelést, vagy jutalmat kap, amire nem is számított. A hirtelen jött pénz jó kedvre deríti, ugyanis az utóbbi időben anyagi gondok nyomasztották.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Úgy érzi, hullafáradt. Az utóbbi időben mindenre kétszer annyi energiát fordított, mint amennyi egyébként szükség lett volna. Ennek nem csak az időjárás az oka, egy kis önvizsgálat segítségével talán rájön, hogy mennyi terhet cipel feleslegesen. Ha a körülmények nem kényszerítik arra, ne vállaljon most új munkát.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Bár úgy tervezte, hogy ma egész nap a könnyebbik feléről fogja meg a munkát, lehet, hogy terve mégsem sikerül, mert már reggel főnöke külön feladattal várja, ráadásul egy rendkívül időigényes megbízást kaphat. Hát ennyit a lazább munkatempóról, de ha jól sikerül, kérhet érte egy szabadnapot!

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Kiderülhet ma, hogy anyagilag sokkal jobban áll, mint gondolta. Éppen ezért kicsit lazítson a tempón, nem kell a munkával agyonhajszolnia magát. Talán néhány nap előre hozott szabadság is jól jönne, az időjárás is kedvező. A legideálisabb egy rövidebb külföldi utazás lenne, kettesben a partnerével.

Bak: (december 22. – január 20.)

Ma egyetlen kérdés foglalkoztatja: hogyan tudná összeegyeztetni üzleti életét – amely elég sok időt vesz igénybe – az érzelmi kapcsolataival. Ne vívódjon túl sokáig, lépjen a tettek színhelyére, mert elképzelhető, hogy mire dűlőre jut, már oda a kínálkozó lehetőség és be kell érnie az ábrándjai dédelgetésével.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Úgy tűnik, Fortuna most kézen fogja, és jó ideig csukott szemmel is a sorsra bízhatja magát. Bármibe kezd, bármit tervez, egészen biztosan sikerül. Ha rosszkedvű volt, ennek köszönhetően most ezt végleg elfeledheti és behúzhatja tüskéit. Megbékélhet végre nemcsak a világgal, hanem önmagával is.

Halak: (február 20. – március 20.)

Nagyon szíven ütheti ma egy ravasz pletyka. Mielőtt azonban meggondolatlanul kiadná párja útját, gondolja csak végig, kiknek áll érdekében feldúlni az ön nyugalmát. Tegyen úgy, mintha meg se hallotta volna, de közben kezdjen el nyomozni, avassa be legjobb barátját is. Együtt kideríthetik nemsokára, honnan fúj a szél.

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

mindmegette.hu

Marhapörkölt német módra - készítsd el barna sörrel, isteni lesz a végeredmény!

magyarnemzet.hu

Ma már nem kavarja fel a horrorsérülés Lovrencsics Gergőt, aki családjával végleg letelepedett Splitben – interjú

life.hu

Még 2024-ben beigazolódhat Baba Vanga dermesztő jóslata

mandiner.hu

Kevesellte a magyar pénzt, most román állampolgárságot kapott a magyar sportoló

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kőgazdag Aurél 20 éves lett: Nyomasztja a családalapítás

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Most kiderült: ez a 4 csillagjegy a legjobb az ágyban

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse