EZO

Megérkezett a hétfői horoszkópod: furcsa hét vár rád!

Lássuk, mit ígérnek neked a hét elején pontosan a csillagok.
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezen a héten az lesz még a feladatod, hogy olyan elfoglaltságot keress, amelyben fejlődhet a személyiséged, és pozitív élményeket szerezhetsz. Kifejezetten jó teljesítményt nyújthatsz a munkában, ha nem foglalkozol más gondjával. Az otthonodban való ténykedések is erőt adhatnak, boldogíthatnak.

Bika: (április 21. – május 20.)

Szakmai területen kellemes élmények érhetnek, de kudarcokra számíthatsz pénzügyekben. Ha nem vigyázol, olyan súlyos anyagi gondokba sodorhatod magad, amelyek akár hosszú távra is szólhatnak. Gondold át többször is, hogy érdemes-e elkötelezned magad, megéri-e ekkora kockázatot vállalni! Kérd ki mások véleményét is!

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Munkahelyeden minden a terv szerint zajlik, és valószínűleg ez a folyamat folytatódni fog a héten. A magánéleted azonban kissé viharos, zűrös lesz, ez elsősorban sértődékeny és provokatív viselkedésednek köszönhető. Ha nem is tudod visszafogni magad, a bocsánatkérés még mindig a segítségedre lehet.

Rák: (június 22. – július 22.)

Mostani elképzeléseid megalapozhatják további sorsod. Csak semmi pánik, higgadtan gondold át, mit szeretnél az élettől, vezess célnaplót, ha szükséges. Amennyiben házas vagy, párod provokatív kedvében lesz, de türelemmel megőrizheted a kapcsolatotok egyensúlyát. Később azonban nem árt megbeszélni a viselkedésének az okát.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Egy nézeteltérés kapcsán kiderülhet egyik kollégádról, hogy rátartinak és gerinctelennek tart. Kár lenne összeszólalkozni vele. Egy olyan ember véleménye ne számítson, akit egyébként is megvetsz. Menj el a megjegyzései mellett, még az időt is kár pocsékolni rá.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Valószínűleg már kisgyermek korod óta tisztában vagy azzal, hogy mit szeretnél elérni, és a sikert mindig fontosnak tartottad. Időnként azért lassíts, és szakíts időt arra, hogy körülnézz. Olyasmit is észrevehetsz ilyenkor, amire még hosszú időn keresztül is szívesen emlékszel vissza.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Elképesztő változásokon mész át uralkodóbolygód hatására, és sokkal magabiztosabban viselkedsz, mint valaha. Ezekben a hetekben sok minden a jövőről fog szólni. Fontos döntéseket hozhatsz céljaiddal, lehetőségeiddel kapcsolatban. Anyagi helyzeted is javulni fog, de ne vállalj pénzügyi kockázatot.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Bolygód lépéselőnyt teremt minden téren. Így az anyagi helyzetedben, kapcsolatodban és a közéleti szereplésben is kedvező változást remélhetsz. Átérzed azokat a problémákat, amin nap mint nap keresztülmennek az emberek. Könnyebben olvasol most mások arcáról, mint eddig, szavak nélkül is megérted, milyen terhek gyötrik őket.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Nehogy haragosan menj haza a családodhoz! Régóta próbálod már elképzeléseidet kivitelezni, de mindig azonnal próbáltad gyakorlatba ültetni a fejben megfogant ötletet, ezért feleslegesen dolgoztál. Azok még csak variációk voltak, a kidolgozásba csak a végleges forma kiválasztása után lehet belekezdeni.

Bak: (december 22. – január 20.)

Álmosan és zavartan ébredhetsz holnap, köszönhetően az időjárásnak, és fárasztó napjaidnak. Mielőtt a kávéhoz nyúlnál, elgondolkodhatnál azon, hogy más alternatívák is vannak arra, hogy elűzd a nyomott hangulatod. Egy kisebb vitaminkúrával vagy egyszerűen egy friss teával, gyümölcskoktéllal is fel tudod dobni a reggelt.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Figyelj az egészségedre, mert ha erődön túl vállalsz el feladatokat, könnyebben legyengülhet a szervezeted. Most fáradékonyabb vagy, ráadásul ez a szürke, borús idő a kedélyállapotodra sincs jó hatással. Gyermeked vagy szerelmed miatt hajlamos leszel eltúlozni a dolgokat, amivel a saját erődet pazarolod.

Halak: (február 20. – március 20.)

Most úgy tűnik, végre valóban a tettek mezejére léphetsz. Megszoktad már, hogy mostanában minden megy a maga üteme szerint, komolyabb erőfeszítések nélkül. Nehogy túlzsúfold feladatokkal a holnap délutánt, mert nem biztos, hogy időre be tudod fejezni a munkát. Kijár neked egy kis pihenés, még akkor is, ha ezt nem érzed.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?