EZO

Ennek a három csillagjegynek nagyon jó hete lesz

Feszültségek, változékonyság jellemzi a hetet, de van három olyan csillagjegy, melynek képviselőire fantasztikus napok várnak.

Június második hete nem mindenki számára lesz áldásos: feszültésegeket mutatnak a bolygók, ugyanakkor vannak kivételek. Ők azok, akiknek most szerencséje lesz, de mindenkinek a maga módján. Kik ők? Most megtudhatod. Három csillagjegynek lesz káprázatos a június eleje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Horoszkóp

Horoszkóp
Fotó: pixabay.com

Kos

A legjobbat hozod ki ebből a hétből. Az elmúlt időszak nehézségei után itt az ideje, hogy levesd a páncélod, mert remek lehetőség nyílik meg előtted. Ha megtanultad a leckét, akkor végre sikerül a helyes útra térned. Nincs, ami visszafogjon, végre pozitív irányba változik az életed. Megnyertél egy csatát, érezni fogod a lendületet és a változást. Amire a figyelmedet irányítottad az elmúlt időszakban, legyen az munka, egészség, vagy szerelem, azon a téren vehetsz egy nagy levegőt, és végre mosoly kerül majd az arcodra.

Skorpió

Végre helyreáll az önbecsülésed, és ezáltal erőre kapsz a héten. Magabiztos kisugárzásod szinte vonzza az embereket, olyan érzésed lesz, mintha melléd állt volna a szerencse. Valakinek segíteni fogsz, aki ezért nagyon hálás lesz. Együtt küzdötök meg egy negatív történettel. Állj bele a helyzetbe és akkor sikerrel lesz kikövezve az út. Megtapasztalod a segítségnyújtás adta örömöt és felszabadul benned egy fantasztikus érzés. Hallgass a héten a szívedre! Örömteli heted lesz.

Nyilas

A retrográd Merkúr nem érint meg téged, ezért felszabadultabb leszel, mint általában a többi csillagjegy. Ez a hét megnyitja előtted kapuit, régi és új barátságok lehetőségét. Valaki kézen fog és olyan út felé visz, melyen csoda lesz járni. Egy barátod által ismerheted meg a szerelmedet, vagy esetleg találhatsz egy új gyümölcsöző üzleti kapcsolatot. Emlékezni fogsz erre a találkozásra, sorsfordító lépések egyike történhet meg veled a héten. Új kezdet, új emberek, nagy változás. Végre kilábalhatsz egy hosszan tartó negatív hullámvölgyből. Most rábízhatod magad a sorsra, ne akarj most semmit sem fejből és mindenáron megoldani!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?