EZO

Hallottál már a szivárvány kisbabákról? Egyre több születik belőlük

Az elmúlt évtizedben számottevően megnőtt a különleges gyerekek száma. Érzékenyebbek, intelligensebbek korosztálybeli társaiknál. Sokan közülük spirituális képességekkel is rendelkeznek, ám sokan vannak közöttük, akik nehezen kezelhetők.
  • Szerző: ripost

Ezoterikus szakértők szerint a szivárvány gyerekek azért születnek, hogy szivárványként viselkedjenek a földön, vagyis összekössék az eget a földdel. A szeretet követeiként éljenek. Állítólag, ha elegen lesznek, és a szeretet tiszta energiájával megemelik a bolygónk rezgésszintjét, akkor jobbra fordul az egész Föld sorsa.

A szivárványgyerekeknek magától értetődő a számítógép, a mobiltelefon és minden manapság népszerű kütyü használata. Meg sem kell nekik mutatni, egészen kicsi koruktól kezdve tudatosan bánnak az eszközökkel.

A spirituális felfogás szerint a szivárványgyerek valahol mélyen emlékszik rá, hogy a lelke halhatatlan, így aztán a félelem lényegében ismeretlen fogalom számára. Emiatt megeshet, hogy a veszélyérzete nem alakul ki teljesen és hajlamos saját fizikai korlátait feszegetni.

Olykor még a nagyon szófogadó és alkalmazkodó szivárványgyerek is kifejezetten makacsul viselkednek.

Ilyenkor nem, vagy csak hosszas győzködés árán tudod eltántorítani szándékától. Természetesen nem a környezetét akarja bosszantani, egyszerűen csak arról van szó, hogy az égiek különösen erős akarattal vértezték fel, hogy teljesíteni tudja küldetését.

Tény, hogy a szivárványgyerek nevelése nagyobb odafigyelést igényel, mint hasonló társaié, a lényeg azonban, hogy neki is játékra, mesehallgatásra, de legfőképpen sok-sok szülői szeretetre van szüksége. A szivárvány a reményt hozza a vihar után. Maga a kifejezés olyan lélegzetelállítóan gyönyörű, mint a természeti jelenség, amely ihlette.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?