EZO

Ma érkezik az újhold, lássuk, kinek hozza el a szerelmet!

Romantikus hangulatú hétvégével érkezik az újhold. Érzékenységgel hozza el a várva-várt kapcsolatot. Lépj túl végre az álmodozáson!
címkék:

Szombaton a Halak újholdat a Vénusz és a Neptunusz is támogatja. A szeretet, önszeretet és a szerelem lesz a középpontban. Csodák történhetnek az elkövetkező napokban. Romantikus időszak ez, ha képes vagy a feltétel nélküli szeretet élményére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Igaz, a bolygóállásokban benne van a csalódás is, ne kergesd magad illúziókba a szerelem kapcsán. Ne téveszd össze ezeket az érzéseket. Ne idealizálj helyzeteket és kapcsolatokat. A szerelem önmagában létező dolog, engedd meg, hogy megérkezzen hozzád. Legyél nyitott és fogadd be, ne építs magad köré falakat. Az újhold mindig egy új kezdet is. Összpontosíts a szeretetre, kreativitásra, és a pénzügyekre.

Kapcsolódj ki, találd meg a pihenés és az örömök, szórakozás közötti egyensúlyt ezen a hétvégén. Egy kellemes szombat esti program otthon a pároddal, egy közös vacsora fantasztikus választás. Szingliként egy nagyon zárt baráti beszélgetés, egy kis borral nagyon kellemes időtöltés lehet.

Halak jegy

Halak jegy
Fotó: pixabay.com

A Halak újhold erősíti az érzékenységet, mélyíti a megérzéseket, az empátiát. Örülj, ha süt a nap, ha meglátsz egy apró virágot, ismerd fel a tavasz szépségét. Ha esős az idő, hallgasd a vízcseppek kopogását, ne a negatív oldalát lásd ezeknek a napoknak. Engedd el a bezártság okozta nehézségek érzetét, engedj teret a pillanat boldogságának. Ne foglalkozz a negatív emberek véleményével, kapcsold ki a tv-t is, ha lehet. Ne elégedetlenkedj, hozd ki a legjobbat a helyzetből.

Az újhold energiái magában rejtik egy új szerelmi kapcsolat létrejöttét, hidd el, bármikor és bárhonnan megérkezhet. Még egy zártabb időszak is rejthet magában lehetőséget. A szerelem rezgése ott van a dalban, a romantikus versekben, a szívedben, a levegőben és a csillagokban is. De ne ess abba a hibába, hogy túlidealizálsz egy partnert, és ne zárkózz be, tedd félre a lustaságot. Nézz meg egy online zenei koncertet, ülj ki a kertbe, sétálj egyet az erdőben. Légy hálás az élet minden percéért, töltsd kellemesen ezt a pár napot! Engedd be a szívedbe a szeretetet és a békét, itt a Halak újhold.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?