EZO

Ha hiszel benne, ez a kristály gazdaggá tehet

Tartsd távol magadtól a rosszakaróidat, vonzd be az életedbe a bőséget és a szerencsét! A sikerhez persze tenni is kell, ne feküdj otthon lustán! Megmutatjuk, melyik kristály ad ehhez energiát!

Bár nincs rá konkrét fizikai magyarázat, és elfogadott bizonyíték,hogy a kristályok működnek, és segítenek az élet különböző területein, de egyre népszerűbbek a ásványkiállítások, ahol sok mindent megtudhatsz róluk. Például azt, hogyan használd a kristályokban rejlő mágikus erőt, hogyan gyógyítanak, melyik hoz szerencsét, és melyiket hordd magadnál, hogy szerencse érjen. Most azt a kristályt mutatjuk be, mely a gazdagságot és gyarapodást hozhatja el életedbe.

Ez a kristály a citrin.

Hatékonyan tisztít és regenerál. Magában hordozza a nap erejét. Energiával tölt fel.

Színe halványsárga, átlátszó kvarc, néha szikrázó szivárvány jelenik meg benne. Brazíliában, Spanyolországban, Oroszországban, Madagaszkáron és az Egyesült Államokban hegységeiben is megtalálható.

A citrin vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, a pozitív energiákat és a sikert. Segít megőrizni a szerencsét, és a jólétet. Arra ösztönöz, hogy megoszd másokkal, amid van, mindeközben segít,hogy megtartsd a vagyonodat. Növeli a benned rejlő nagylelkűséget, önbizalmat, önérzetet. Nem helyetted fog dolgozni és meggazdagodni, de energiáival támogat célod elérésében.

Szerezz be te is egy apróka kristályt, és ha valamilyen fontos üzleti tárgyalásod van, helyezd el a névjegykártyád alatt, vagy tarts egyet belőle a pénztárcádba.

A citrin azon kristályok egyike, mely nem nyeli le a negatív energiákat, hanem megtisztítja azokat.

Jó szerencsét, bőséget kívánunk!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?