EZO

Ha ezt a spirituális ékszert viseled, megőrülnek a férfiak

Viseld ezt a csodálatos ékszert, nem fogod megbánni! Megváltoztatja a kisugárzásod és vadítóvá, tüzessé, energikussá tesz. Most megtudhatod, melyik kristályt érdemes választanod.

Érdemes a kristályok világát megismerni, csodálatos ékszereket készítenek belőlük. Gyógyító, nyugtató hatásukat már nagyon régen ismeri az emberiség. Viselj ékszert karneol kővel díszítve, nem fogod megbánni, őrjítő hatással lehetsz a férfiakra.

Ez a kristály tele van energiával, nagy hatással van a női nemi szervre, növeli a termékenységet, a szexcsakra egyik fontos alapkristálya. Nem csak szépsége tűnik fel a nyakadban, vagy vonzza a férfiak tekintetét az ujjaidra, hanem harmonizálja a szexuális energiáidat is. Válassz egy szép szettet, és tapasztald meg saját magadon ezt a varázslatos hatást. Egész biztos, hogy csillogó férfiszemekre találsz.

Narancssárga, rózsaszín, barnás színben is megtalálható a természetben ez az ásvány. Stabilizál, kitűnő vitalitást biztosít. Csillapítja a benned keletkező haragot, búcsút inthetsz az érzelmi negativitásnak, elűzi a depressziót, előtérbe helyezi életedben a szeretetet.

 

Viselése közben észreveheted, hogy nő az önbizalmad, így a kisugárzásod is megváltozik, tüzesebb, szexibb leszel. Erősíti benned nőiességet. Legény legyen a talpán, aki ellenáll!

 

Életerővel tölt fel a karneol, segít visszaszerezni az elvesztett hited a szerelemben és a bizalomban.

Rózsaszín változata a szülő-gyermek kapcsolatot jobbá teszi.

 

 

 

És ezeket olvastad már?