EZO

Átkozott vagy nárcisztikus? Rettenetes dolgokat árul el a számmisztika Fekete Dávidról

Alaposan felkavarta az állóvizet Fekete Dávid válása; a rajongók értetlenül állnak a bejelentés előtt, és rengetegen kiakadtak az énekesre. Könnyen lehet pedig, hogy a férfi számára mindez meg volt írva a számokban...
  • Szerző:

Fekete Dávid hatalmas botrányt kavart az elmúlt napokban; az énekes egy Facebook posztban írta meg, hogy képtelen már feleségével együtt élni, ugyanis az asszony megcsalta. Aztán kiderült, hogy Dávid is félrelépett, sőt sokak szerint meglehet, hogy valójában csak ő lépett félre, hiszen a párja három kicsi gyerekkel van otthon. Az ügyben megszólalt az anyós is, aki szerint a férfi hazudik és rengeteg rajongó is úgy gondolja, hogy itt bizony nem a feleség a hibás. Sokan azzal vádolták az énekest, hogy nem viselkedett érett felnőtt módjára a kapcsolatban, sőt: voltak, akik egyenesen nárcisztikusnak nevezték. Megnéztük, a számmisztika szerint mi az igazság, és döbbenetes dolgokra bukkantunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától.
Fotó: TV2

A számmisztika tudománya szerint a nevünkben benne van a sorsunk és a személyiségjegyeink is: ugyanis minden névnek van egy rezgésszáma, ami megmutatja, az illető milyen energiát vonz majd magára. A számítás során minden egyes betű kap egy számot, melyeket össze kell adni addig, míg egyjegyű nem lesz a végeredmény; így kijön a teljes névszám. Az énekes esetében ez a szám a 2-es, ami rengeteg mindent magában hordoz.

Fotó: Astronet.hu

Alapvetően azok az emberek, akiknek ez a száma, jó együttműködők, barátságosak és kedvesek, odafigyelnek másokra és együttérzők. Általában békeszerető emberek, akik nem kedvelik a veszekedéseket, vitákat és figyelnek arra, hogy mások boldogok legyenek a környezetükben. Ám a 2-es névszám magában hordozza az egyensúlyvesztés lehetőségét is. Ha egy ilyen ember mások túlzott befolyása alá kerül, elveszíti a belső tartását és kibillen az egyensúlyából. Ekkor viszont oda a kedvesség és az odafigyelés: anyagiassá, képmutatóvá, bosszúállóvá válhat, aki túl gyakran merül ez az önsajnálatban. Dühében pedig már képtelen arra figyelni, hogy a körülötte élő emberek boldogok-e, sőt: előfordulhat, hogy elmarja őket maga mellől.

Így könnyen lehet, hogy Fekete Dávid csúnya szakítása már előre meg volt írva a csillagokban…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?