EZO

Februári szerelmi horoszkóp: most kiderül, kivel a legjobb a szex

Februárban különös figyelmet kap a szerelem és a szexualitás. Most megtudhatod, ki illik igazán hozzád, kitől kaphatod meg az ágyban a legtüzesebb pillanatokat.
  • Szerző: S.E

Szeretnéd megtudni, hogy ki számodra az ideális partner? Kivel a legjobb a szex? Döntsd el te magad. Most megmutatjuk, hogy mik azok a jellemző tulajdonságok, tettek, melyek a különböző jegyben szülöttekre vonatkoznak. A választás a tiéd! Ha pedig párkapcsolatban élsz, talán segítséget nyújt a szexhoroszkóp , meglepheted párodat!

Kos (03.21-04.19)

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ahogy az életben is vezető a Kos, úgy az ágyban is mindig magához ragadja a kezdeményezést. Mitől lesz számára fergeteges a szex? Ha partnerükkel minél többet, minél hosszabban szeretkezhet, minél több pózt kipróbálhat. A titokzatos kapcsolatokat is kedveli, de azt élezi igazán, ha a gyeplő a kezében van.

Bika (04.20-05.20)

Szereti a hosszú és nagyon különleges orgazmusokat. Partnerét könnyen elcsábítja, hiszen kreatívan megtervezi mindig lépésről-lépésre a szexet. Szereti a rózsaszirmokat az ágyon, fontos számára megteremteni a meghitt környezetet. Élvezi a lassú, gyengéd és tartalmas együttléteket. Minden földi jóval elkényezteti a partnerét, és ezáltal önmagát is.

Ikrek (05.21-06.20)

Az udvarlás nagy erőssége annak, aki az Ikrek jegyben született. Igazi flört-mester. Az ágyban viszont kissé félénk, de nagy étvágyú. Szereti a spontaneitást, elég nagy szexuális fantáziával rendelkezik. Sokszor beszél szex közben is.

Rák (06.21-07.22)

Lelkén keresztül vezet az út a szexhez. Figyelmet kell fordítani arra, hogy az őt körülvevő jég felolvadjon. A szexualitásban a lágyság és finomság a nyerő nála. Színes érzelmi világgal rendelkezik. Aki ebben a jegyben született, nem az egy éjszakás kalandok híve. A hosszan tartó szenvedélyes szerelem és szex, ami elvarázsolja. Viszont ő is a tenyerén hordozza partnerét.

Oroszlán (07.23-08.22)

Igazi tüzes természet. Mindig forr körülötte a hangulat, így a hálószobában is. Nagy varázsló, képes szenvedélyesen játszani, miközben gyengédséggel is figyel a partnerére. Igazi nagymestere a lantok pengetésének. Ha párja teljesen átadja magát neki, olyankor mutatkozik meg igazi egyénisége. Szeret irányítani és kezdeményezni.

Szűz (08.23-09.22)

Türelmes, gyengéd társra van szüksége, aki feloldja a kezdeti gátlásait. Nagyon érzéki a szerelem kifejezésében. Szeret összebújni a párjával. Eléggé maximalista jobb, ha felköti a gatyáját a párja. Ha sikerül lerombolni a körülötte lévő falat, akkor viszont a mennybe lehet vele repülni.

Mérleg (09.23-10.22)

Nagy a szépérzéke és igényli is a művészi érintéseket. Igen vonzó egyéniség, a flörtölés a lételeme. A szerelem művészetéhez viszont rengeteg kalandon keresztül jut el. Szerelmi étvágya csillapíthatatlan. Igazi kísérletező. Együttléteiben igényes környezetére és összpontosít az élvezetekre. Sokszor, gyümölcsök, illatok, kendők, gyertyák bevonásával csábítja el áldozatait, és lesz önmaga is áldozata a kéjnek.

Skorpió (10.23-11.21)

Az egyik legérzékibb és legkreatívabb szerető a Skorpió. Odaadó és szenvedélyes. Konfliktusait is igyekszik szexszel megoldani párjával. Fontosnak tartja a változatosságot, ezért olyan számára az ideális társ, aki az érzelmeken túl a szexben nagyon nyitott. Szokatlan helyzeteket, és időpontokat szeret kipróbálni. Nem ismeri a tabukat.

Nyilas (11.22-12.21)

A szexben egyfajta játékot lát, ami a szerelem része. Partnerén múlik, hogy a belső tűzet, mennyire tudja felszínre hozni, hiszen alapjában véve eléggé tüzes az ágyban. Nem szereti a hétköznapi dolgokat, a monoton együttlétet. Kreativitása az ágyban is megmutatkozik. Elcsábításához előfordulhat, hogy szexuális a segédeszközökre is szükség lesz.

Bak (12.22-01.20)

Szeret mindent megtervezni, nem igazán a spontán szex kedvelője. Ha sikerül merevségét oldani, gyengéddé, szenvedélyessé válhat. Nem az elő- és utójáték nagymestere, csakis ha olyan partnert talál, akit nem csak a testéhez, hanem a lelkéhez is képes közel engedni. Technikája mindig kidolgozott, szinte tökéletes. Csodákra képes olyan partnerrel, akihez mélyen kötődik, és kitart mellette.

Vízöntő (01.21-02.19)

A szexben pont olyan kísérletező, mint az életben általában. Nyitott, és folyamatosan igénye van a megújulásra. Az első találkozásnál sokszor feszeng, szüksége van a partner könnyed bevezetésére, hogy felszabadulttá váljon. Fantáziája sokszor meseszerű. A szexualitásban nem ismer határokat.

Halak (02.20-03.20)

Kettősség jellemzi, nagyon romantikus, de vad is. Hosszú kapcsolatokban mélyen kötődik, szinte függő viszonyba kerülhet. Szenvedélyes, ha ő is kényeztetheti partnerét. Előfordul, hogy játékosságával kezdeményezi a szeretkezést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?