EZO

Ezt hozza a Vénusz-Mars együttállás: Új távlatok a szerelemben

A két kozmikus szerelmes, a Vénusz és a Mars találkozójára októberben kerül sor. Ez a pozíció egészen 2019-ig nem fog megismétlődni. Az együttállás segítségével a kapcsolatok egy teljesen új, magasabb szintjét ismerhetjük meg!
  • Szerző: F. E.

A Vénusz az Isteni Női, és a Mars az Isteni Férfi; vagyis amikor ez a két bolygó találkozik, kifejezetten különleges energiát fejeznek ki, melyből mindannyian részesülhetünk.

Legutóbb 2015. novemberében álltak együtt, ilyenkor érdemes visszatekinteni az elmúlt ciklusra, mi is történt ezalatt az idő alatt.

A kozmikus szerelmesek találkozása sokkal többet jelent, mint egy romantikus szerelem. Ebben az évben a Vénusz és a vörös Mars találkozása erős üzenetet hordoz a bolygó és a mások iránti szeretet szempontjából.

Az együttállásra a Szűz jegyében kerül sor, ami arra is felszólít minket, hogy női energiánkba, különösen globális szinten beilleszkedjünk.

Egyfajta finomhangolás történik, hogy kiegyensúlyozzák a férfias és a nőies erőket. A férfias energia a cselekvésről szól és egy kifelé irányuló energia, míg a női energia a tükrözést és a teremtést jelenti és egy belső energia.

Mindkét energiára szükség van mind az életünkben, mind a világunkban az egyensúly és a harmónia megteremtése érdekében. A nyugati világban élők gyakran a férfias energiát részesítik előnyben a női energiával szemben. 

Ez egyenlőtlenséget teremtett e két energia dinamikájában és elvesztette a kapcsolatot néhány női tulajdonságunkkal, mint az intuíció és a kreativitás.

Amikor a férfias energia a dominánsabb és a női energiát elnyomják, az háborúhoz, agresszióhoz, kapzsisághoz, a kreativitás elfojtásához valamint az együttérzés és a kapcsolódás hiányához vezethet.

A mostani Vénusz-Mars október 5-ei találkozója arra emlékeztet mindannyiunkat, hogy nem kell így lennie és használjuk fel arra, hogy kiegyensúlyozzuk saját férfias és nőies energiáinkat.

A folytatáshoz lapozz!


Ha mindannyian egyensúlyba tudnánk hozni a saját energiáinkat, az az egész világra hatással lenne.

Kérdezd meg magadtól, hogy hol hozhatsz több férfias, akcióalapú energiát az életedbe és hol inkább a nőies, fényvisszaverő alapú energiát?

Több férfi energia nyerése:

Konkrét lépések megtétele a céljaid felé

Kiállni magadért, nem  hagyni, hogy kihasználjanak

Erősítsd hited és vállald az ésszerű rizikót célod eléréséhez

Érzelmeid őszinte kifejezése

A konfliktusok kezelése, nem pedig az igazság elrejtése

Felelősséget vállalni a tetteidért

Védelmet és támogatást nyújtani szeretteidnek

Erőkifejtést igénylő gyakorlatok, edzések

 

Több női energia nyerése:

Átérzed a másik helyzetét, a másik szemszögét

Ráhangolódsz az intuíciódra és bízol a szíved hangjában

Agresszió és erőszak helyett a szeretet és az együttérzés hangján válaszolsz

Belső energia beillesztése, több idő töltése egyedül

Gondolataid és érzéseid leírása, későbbi elemzése

Kreatív hobbi felvétele, dolgok létrehozása

Természetben töltött idő

Olyan dolgokat csinálj, amire szükséged van ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljenek ezek az energiák.

A Vénusz és a Mars ritka találkozója emlékeztet arra, hogy mind a férfias, mind a nőies energiának érvényesülnie kell. Minél nagyobb az egyensúly, annál kiegyensúlyozottabbak vagyunk.

Ez a két bolygó azért jön össze, hogy egy új szeretet útjára indítson mindenkit. Ahogy újra külön utakon indulnak el, arra fognak késztetni, hogy új tanításokat fogadjunk be a szeretetről, és egy teljesen más szinten megértve és megélve azt.

A Mars és a Vénusz legközelebb 2019. augusztus 24-én fog ismét találkozni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?