EZO

Ezt árulja el személyiségedről, hogyan tartod ülés közben a lábadat

Légy óvatos, mert testtartásod legféltettebb titkaidról árulkodhat! Vigyázz, hogy ülsz le, mert aki ismeri a jeleket, belelát a lelkedbe!

Személyiségünkről nem csak beszédünk alapján alkotnak véleményt az emberek, sok minden kiderül viselkedésünkből és mozdulatainkból is. Leglátványosabban testtartásunk árulkodik rólunk, leginkább pedig az, hogyan, milyen pozícióban ülünk. 

Te például megfigyelted már, hogy tartod a lábad, miközben ülsz? Válaszd ki a rád legjellemzőbb pozíciót és nézd meg, hogy ez alapján milyen vagy!

1. pozíció: Lábfejek befelé fordítva

Akik így tartják a lábukat, nem a legjobb természetű emberek. Sokszor veszekednek és erőszakosan keresztül viszik akaratukat másokon. Jellemző lehet rájuk, hogy panaszkodnak, ennek ellenére nagyon jó a humoruk, amivel ellensúlyozzák a negatív tulajdonságaikat.

Ha az ismeretségi körödben akad, aki így ül, messze kerüld el, mert  jó eséllyel akar épp téged háttérbe szorítani.

2. pozíció: Egyik comb a másikon keresztben

Akik gyakran ülnek így, hatalmas fantáziával rendelkeznek, nagyon kreatívak és innovatívak. Rengeteg energiájuk van, ami jó hatással van másokra. Hihetetlen nagy a  képzelőerejük, ezért fel tudják pörgetni a társaságot, mellettük tuti nem unatkozik senki sem. Gyakran utaznak és könnyen szereznek új barátokat, kapcsolatokat maguknak. Ezeket pedig könnyen meg tudják tartani pozitív személyiségük miatt.

3. pozíció: Hatalmas terpeszben

Akik terpeszkednek ülés közben, nagyon utálnak vásárolni. Felesleges időtöltésnek tartják a boltokban való mászkálást, ennek ellenére imádják követni a legújabb divatot. Naprakészek a parfümök és egyéb kütyük világában, és gyűlölik, ha keretekbe szorítják őket. A feszélyező helyzetekből gyorsan elmenekülnek.

4. pozíció: Térdek összeszorítva

Akik ebben a pozícióban ülnek, kerülik érzelmeik kinyilvánítását. Soha nem mutatják meg, mit is gondolnak, szeretnek titokzatosnak és visszafogottak mutatkozni. Mihelyt valaki megpróbál bizalmaskodni velük, azonnal bekapcsolódik a vészjelző és lezárják a szívükhöz, lelkükhöz vezető utakat. Viszont, ha sikerül megnyerni, bármikor, bármiben számíthatnak rá, igaz barát.

5. pozíció: Két lábszár egy irányba elfordítva

Szorongás jellemzi leginkább az így ülőket. Szeretik azt mutatni, hogy sikeresek  és magabiztosak, de legbelül félnek véghez vinni bármit is, mert nem bíznak magukban. Ezt kívülről nem látja senki sem, mindenki azt hiszi róluk, hogy tökéletesek és ezért sokan irigykednek rájuk, pedig nem kéne.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?