EZO

Ezt árulja el személyiségedről a kedvenc virágod

Sok mindent jelent, hogy milyen színû és illatú virágot szeretsz. Válaszd ki magadnak azt a szálat, amelyik legjobban tetszik és tudd meg, ki is vagy valójában!

Nézd végig az alábbi képeket és válaszd ki a számodra legkedvesebb virágot. Ha bizonytalan vagy, mert mondjuk több is nagyon tetszik, akkor az alapján dönts, hogy milyen csokornak örülnél a leginkább, vagy melyik virággal díszítenéd fel az otthonod. Mindebből kiderül,  milyen is vagy valójában.

1. Rózsa

Imádod az utazásokat és a kalandokat, ha a rózsa a kedvenc virágod. Érdeklődsz a különböző kultúrák iránt, és ezek nagy hatással van a gondolkodásodra, a mindennapi életedre. Az biztos, hogy remekül boldogulsz minden helyzetben. Akkor vagy kiegyensúlyozott, ha rózsamotívummal veheted körbe magad: jöhet rózsaminta ruhákra, kiegészítőkre, lakásdekoráláshoz és persze illatosítóban is.

2. Pünkösdi rózsa

Rendkívül nőies, érzéki és titokzatos vagy, ha a pünkösdi rózsa a kedvenc virágod. Akár az esküvődön is szerepet ez a virág - érdemes júniusra időzíteni a nagy napot. A koszorúslányok két kézzel szórhatják a szirmokat - nincs is ennél romantikusabb jelenet. Imádsz utazni és világot látni, annak ellenére, hogy sokszor nehezen tudod kimutatni párodnak, hogy mennyire vágysz az ismeretlen tájak felfedezésére.

3. Magnólia

Szeretsz az elsők között lenni, ha ezt a májusi virágot választottad. De gyorsnak kell lenned, mert sajnos a gyönyörű magnóliát igencsak rövid ideig csodálhatod. Imádod a családod, őket szereted a legjobban a világon, bármit megtennél értük. Nem vagy aggodalmas típus, bátran vágsz bele új feladatokba, sokszor talán alapos átgondolás nélkül - sokszor kell, hogy megóvjanak téged a szeretteid.Szerencsére kölcsönös köztetek a bizalom, mindenki mindenkire számíthat.

4. Orgona

Sok antik és romantikus holmid lehet az otthonodban, szereted ha ezek vesznek körül. Télen visszahúzódó vagy, az éltet, hogy egyszer csak eljön tavasz, amikor is nyílik a kedvenc virágod. Egyenes jellemű, karakteres személyiség vagy, aki kitűnik a szürke tömegből, nem véletlenül a lila a kedvenc színed az orgonából. Mindig az egyszerű, de érzelemdús dolgokat kedveled, tőled távol áll a mellébeszélés, hazudozás.

5. Hortenzia

Kedvenc évszakod a nyár, de a tűző napsütést nem annyira szereted. A munkádban pontosság és megbízhatóság az erényed. Sokat dolgozol, kevés szabadidőd van, de néha azért megengeded magadnak, hogy koktélozz a barátaiddal. Szereted egész évben érezni a nyári hangulatát, ezért a lakásodban rengeteg száraz virág van, köztük főként hortenzia.

6. Szegfű

Vonzódsz az ókori filozófusok gondolkodásmódjához, szeretsz hosszasan rágódni a dolgokon. Sokszor álmodozol és gondolsz arra, hogy nem jó korba születtél, és jó lenne évszázadokat, évezredeket visszaugrani az időben - de talán legszívesebben az ókori Rómában, a Forum Romanumon sétálnál. Kedvenc országaid közé tartozik Olaszország és Kolumbia, mivel ezeken a helyeken rengeteg szegfű nyílik.

7. Orchidea

Biztos, hogy lapul a szekrényed mélyén csipkebugyi vagy dögös leopárd mintás tanga, hiszen imádod a szélsőségeket. Titokzatosságod izgatja a férfiakat, nincs is nagyon olyan pasi körülötted, aki ellen tudna állni neked. Imádod az egzotikus országokat, minden vágyad eljutni egy ilyen helyre. Nagyon szereted az rejtélyeket, ki nem hagynál semmi olyan lehetőséget, ahol ezt az oldalad megmutathatod.

8. Kardvirág

Kaland az életed, ha ez a kedvenc virágod. Egyenes a jellemed, de imádod az adrenalinnövelő  helyzeteket. A körülötted élők irigylik az energiád, nem is értik, hogy vagy képes ennyi mindenre. Egy biztos, hogy bárki mellett kiállsz, ha szüksége van rád. Mindig számíthatnak  a segítségedre az emberek, legfőképpen azok, akik közel állnak hozzád. Igazából könnyű téged szeretni és ezt sokan meg is teszik.

9. Tulipán

Az életed olyan, mint egy színezőkönyv, ha egyszer kiszínezték, nem változik körülötted semmi, viszont te választottad, milyen is legyen. A tulipán rengeteg színben pompázik, de neked a klasszikus változatok jönnek be. Hollandia nagyon vonz, mert te is elfogadó ember vagy. A szíved ugyanolyan nyitott, mint a hollandoké.

10. Liliom

Tuti, hogy van otthon magassarkú cipőd, vagy egy dögös combcsizmád, amiben imádod elcsábítani a férfiakat! Önálló, senkitől sem függő személyiséged van. Függetlenséged erőssé tesz, de azért legbelül nagyon szereted a gyengédséget. A külsőd nem árul el rólad semmit, mindenki kedves és titokzatos nőnek lát.

 

 

 

És ezeket olvastad már?