EZO

Ezt a követ tedd a párnád alá, és úgy alszol majd, mint a tej

Visszatérő rémálmoktól szenvedsz? Esetleg nehezen alszol el, mert túlpörgetted magad a nap folyamán? Íme, a csodakő, ami pihentetővé varázsolja az éjszakádat.

Miranda Kerr szupermodell, Orlando Bloom exfelesége nagyon hisz a kristályok erejében. Rengeteg kristály veszi körül otthonában, de amit a legfontosabbnak tart, azt a táskájában is hordja, és az nem más, mint a rózsakvarc.

Miranda szerint:

"a rózsakvarc olyan szelíd kő, amely valóban segít meggyógyítani és megvédeni a szívedet."

Szeretnéd te is megismerni ennek a féldrágakőnek a hatását? Nehezen alszol el? Nem könnyű a mindennapi stressz után feldolgozni a történteket? Legegyszerűbb, ha beszerzel egy követ, és a párnád alá vagy az éjjeliszekrényre teszed.

A gyakran visszatérő rémálmaid hamarosan eltűnnek. A rózsakvarc úgy, mint más ásványok, szintén energiarezgéseken keresztül váltja ki gyógyító hatását. A rezgés helyrebillenti a test és a lélek egyensúlyát, és segíti a szeretet áramlását. Hasznos segítség félelmek, szorongás, levertség, harag, bosszúság ellen, növeli az érzékenységet, az empátiát, a romantika érzetét.

Vehetsz egy nyakláncot is, amelynek medálja rózsakvarc, és a szíved felett viselheted. Létezik olaj formában is, krémszappanban, arcolajban, sőt van rózsakvarc tartalmú szemhéjfesték is. Mind erősíteni fogja benned a szeretetet, és elűzi a félelmeidet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?