EZO

Ezért lesz különleges ma a telihold, így hat az életedre

A Mérleg az igazságosság és az egyensúly csillagjegye, a mai napon pedig a telihold a Mérleg jegyében következik be. Mindez lehetőséget biztosít az egyensúly megtalálására, a szerelmi életünk felfrissítésére is.

Bár a csillagászati pontos előrejelzés szerint csak április 11-én, reggel 7 óra 10 perckor teljesedik ki a Hold, de már előző este, vagyis 10-én is szépen látható lesz az égi jelenség. Éjfél felé a hold már majdnem teljesen láthatóvá válik, a Jupiter pedig mindössze egy fokra lesz már csak tőle. Így egész éjszaka egyszerre gyönyörködhetünk a két égitestben. Mindez tiszta időben akár szabad szemmel is láthatóvá válik.

Mit hozhat a telihold energiája?

A telihold, a Mérleg jegyében lesz teljes kedden korán reggel. Mindez az egyensúlyteremtés lehetőségét tartogatja magában. Felszínre kerülhetnek azok az érzelmek is, amelyek egy ideje már rejtve maradtak előttünk. Ezekben a napokban többször felmerülhet, hogy kövessük-e a megérzéseinket, vagy hagyjuk, hogy megtörténjenek a dolgok. Itt az ideje az érzelmek újrahangolásának, kapcsolataink megtisztításának, megemelésének. Testünket a holdtölte energiája megtelíti, a vesét, csípőt, hólyagot érintheti. Ilyenkor ezek a testrészek könnyebben gyógyulhatnak, vagy éppen érzékenyebbek lehetnek.

Ahhoz, hogy dönteni tudjunk, érdemes feltenni a kérdést előtte: Ki vagyok én? Mi a szerepem a különböző kapcsolataimban? Most jött el az ideje, hogy mérlegre tegyük a jelenlegi vagy régi kapcsolatainkat. De fel tehetjük akár azt a kérdést is, miért élünk egyedül?  Vagy miért éppen vele találkoztunk? Ez a belső mérleg a teliholdnál a döntések előterébe kerül, nem kell vívódni tovább, tessék bátran használni!

Ez a nap egy kis meditáció segítségével a legrégebbi vívódásokra is választ adhat.

Így fogjunk neki:

Érdemes hozzá, kiülni az erkélyre, vagy a kertbe, felnézni a holdra, és csendben, befelé fordulva megérezni az itt és most állapotát.

 

 

És ezeket olvastad már?