EZO

Ezért különlegesek az augusztusban született kisbabák

Kimondottan intelligensek, ugyanakkor szeszélyesek az augusztusi csöppségek. Kivételes életútjukat 10 fontos tényező határozza meg. Mutatjuk, miről is van szó!
  • Szerző: F. E.

A július 23. és augusztus 22. között születettek az Oroszlán csillagjegy alá tartoznak. Az állatok királya, az oroszlán a nemes erőt és a független hatalmat jelképezi. Az Oroszlán gyermekek elevenek, szeretnek szerepelni és a magabiztos látszat ellenére igencsak érzékeny lélek lakozik bennük.

Íme, az augusztusi babák jellemzése:

1. Magabiztosak, erős akaratúak és szervezettek

Meglehetősen erős emberek válnak belőlük mind fizikálisan, mind mentálisan. Roppant büszkék és karizmatikusak.

2. Jó társaság veszi körül őket

Az sem lehet a véletlen műve, hogy rengeteg sztár született az Oroszlán csillagjegyében. Csak pár név a sorból: Blake Lively, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Mila Kunis, Jennifer Lawrence, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Madonna, Sean Penn, Charlize Theron és a két elnök, mint Barack Obama és Bill Clinton.

3. Többségük vezető pozícióban vagy vállalkozóként tevékenykedik

Ne lepődj meg azon, ha a főnököd augusztusban született. Természetes karizmájuk és belső tartásuk miatt erős vezetők.

4. Kicsi az esélye, hogy durva mentális betegségekben szenvednek

Tanulmányok kimutatták, hogy a télen született embereknél egyes mentális betegségek kialakulásának (mint pl. a skizofrénia és a depresszió) nagyobb a rizikója. A szakemberek elmélete szerint az alacsony D-vitamin szint az anyaméhben negatívan befolyásolhatja a magzat agyi fejlődését.

5. Születés szerinti virágjuk nem más, mint a kardvirág

Az augusztus hónap virágja, a kardvirág olyan szoros karakterjegyekkel hozható összefüggésbe, mint az erő és az erkölcsi tisztesség. Mindez köszönhető a növény kard alakú leveleinek. Amikor átadsz egy csokor kardvirágot, az azt jelenti, hogy szenvedélyesen átszúrod a másik szívét.

Lapozz a folytatáshoz!


6. A Vízöntők nem tartoznak a vonzáskörzetükbe

Az Oroszlánok sem térnek el az asztrológiai keréktől, azaz a szemben lévő Vízöntő jegy kifejezetten az őrületbe kergeti őket és inkább elkerülik. Ugyanez a helyzet a Szűz és a Halak esetében is.

7. Okosak, de kisgyerek korban nehezen kezelhetőek

Rendkívül intelligens gyerekek, csakúgy, mint a Szűz jegy alatt születettek, és hajlamosak sokkal korábban fejlődni, mint saját korosztályuk. Azonban eléggé szeszélyesek is az életben, mindeközben megállíthatatlanok. Sokszor ők tanítják szüleiket és nem fordítva.

8. Imádják a reflektorfényt

Nyugodtan ellenőrizd le akár most, hogy kedvenc énekesed, színészed nem véletlenül augusztusban született-e. Az Oroszlánok ugyanis kivételesen kreatívak azokon a területeken, ahol nem szabályozzák őket, nem meglepő, hogy művészi színvonalon is könnyen kiteljesednek.

9. Több erőfeszítésre van szükségük az iskolában

Tanulmányok alátámasztották, mivel ők a legfiatalabbak az osztályban (a szeptemberi kezdésnél csak épphogy betöltik a 6. évet), így számukra előnytelenné válhat az, amikor a tőlük idősebbekhez hasonlítják őket.

10. A többiek sokszor féltékenyek nagyszerű adottságaik miatt

Mind az Oroszlánok, mind a Szüzek rendelkeznek olyan karizmatikus adottságokkal, melyekkel kivívhatják környezetük irigységét. Mindegyiküknél dominál az erő, karizma, szervezettség, határozottság és őszinteség egyvelege, melyet senki nem tud figyelmen kívül hagyni. Sokak szerint az augusztusi babák születtek a legjobb csillagzat alatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?