EZO

Ezért igazán életrevalóak a novemberben született kisbabák

Az ősz legmisztikusabb időszaka a november, mindez természetesen befolyásolja a hónapban született babák jellemét. Mutatjuk az érdekes elemzést!
  • Szerző: F. E.

Ismerd meg azt a 10 érdekes tényezőt, amitől annyira különlegesek a novemberi babák!

1. Nagyszerű barátok

A novemberben születettek élvezik a becsületes, őszinte barátságokat és tudják, hogyan váljanak valódi társsá. Beugrik neked is egy hűséges legjobb barát ugye?

2. A fiúk közt sok a balkezes

Egy osztrák kutatás szerint a novemberben illetve kora decemberben született fiú babák közül kerül ki a legtöbb bal kézzel író gyerek, köszönhetően a magasabb tesztoszteron szintjüknek.

3. Születési kövük a citrin

A novemberben születettek köve az aranysárga citrin, mely az optimizmust sugározza és gyógyító energiákkal látja el őket.

4. Kevesebb egészségügyi kockázattal számolhatnak

A kutatás szerint a novemberi csecsemők között később sokkal kisebb valószínűséggel fordul elő a sclerosis multiplex, csakúgy mint a szívproblémák vagy a tüdőrák.

5. Vonzzák az embereket

Titokzatos személyiségüknek köszönhetően szinte senki nem tud nekik ellenállni, szó szerint rabul ejtik a többieket. Nagyszerű természetüknek köszönhetően könnyen válnak a környezetükben lévők igaz barátjává.

Lapozz a folytatáshoz!


6. Skorpió vagy Nyilas jegy alá tartoznak

A hónap elejétől 22-ig a szenvedélyes Skorpió, majd utána a Nyilas uralja a hónapot. E két, igen erős jegyhez tartozókról elmondható, hogy nagylelkű személyiségek, jó adag humorérzékkel megáldva.

7. Nagyon ritkán szenvednek depressziótól

A Egyesült Királyságban végzett kutatás szerint az ősszel született babák később kevésbé lesznek depressziósak ellentétben a tavasszal született társaiktól.

8. Rengeteg híresség született a hónapban

Nagyon sok közismert sztár novemberben látta meg a napvilágot: Scarlett Johansson, Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Duhamel és Matthew McConaughey is.

9. Születési viráguk a krizantém

A japán kultúrában a tökéletességet szimbolizálja, az örömöt és az optimizmust jelképezi. Neve aranyvirágot jelent, mely túléli a fagyokat is.

10. Akárcsak a többi őszi baba, született atléták

A Nemzetközi Sporttörténeti Folyóiratban megjelent tanulmány szerint a novemberben születettek közül kerül ki a legtöbb atléta, gyorsan fejlődő és szívós fizikumuknak köszönhetően. Nézd csak meg ezt a bébit!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?