EZO

Ezért hihetetlenül ambiciózusak a szeptemberben született babák

Tapasztaltak, éles eszûek és szívós fizikumuknak köszönhetően jó sportoló válhat belőlük. Mutatjuk, hogy csillagjegyükhöz kapcsolódóan milyen személyiségjegyekre lehet számítani a szeptemberi babáknál!
  • Szerző: F. E.

A National Bureau of Economic Research (Nemzeti Gazdasági Kutatóiroda) legújabb tanulmánya szerint a szeptemberben született gyermekek teljesítenek a legjobban az iskolában - méghozzá az évvesztességnek köszönhetően.

Ahogy azt már egy előző cikkünkben említettük, az augusztusban született társaiknak több idő kell a felzárkózásra, hiszen ők számítanak a legkisebbnek az osztályban.

A szeptemberi születésűek a legérettebbek, és nemcsak intelligenciában tudják lekörözni a többieket, de jobban kifejlett fizikumuknak köszönhetően a sportokban is kitűnnek társaiktól.

A kutatásból az is kiderült, hogy akik idősebb korban kezdik az iskolát, azok nagyobb eséllyel folytatják felsőfokú tanulmányaikat és kisebb a valószínűsége, hogy bűncselekményt követnének el.

Lapozz a folytatáshoz!


A csillagjegyek alapján az alábbiak jellemzőek a szeptemberi születésű gyermekekre:

A hónap fő jegyét a Szűz uralja, aki tökéletességmániáját magas szinten űzi, emellett érzékenyebb társainál és eléggé kritikus.  A szeptember végén született Mérlegeket sem kell félteni, ha érzékenységről vagy döntéshozatalról van szó, mivel ők is nehezen mondják ki a véglegesnek szánt akaratot, elvárásuk ugyanakkor szintén magas.

Sokuknál görnyedt tartás fedezhető fel, mely a sok elfojtásnak köszönhető. Mindig engedelmes gyermekek, akik a szüleiknek nagyon meg akarnak felelni és sajátságos belső világukba menekülnek a nyomás alól. Sokat fantáziálnak és képesek minden szituációt inkább fejben lejátszani, ahelyett, hogy az életben belevágnának.

A cselekvést inkább másra hárítják, félnek megmutatni magukat, azonban a sok elfojtás és érzelmi kontroll után később felnőttkorban dühös kitörésekkel szembesülhet környezetük.

Szeretik biztonságban érezni magukat, a változástól egyenesen rettegnek, emiatt nehezebben lépnek ki egy számukra kényelmetlen szituációból vagy kapcsolatból. Sokszor nagyon makacsak, habár ennek hangot nemigen adnak. Nagyfokú szeretetigényük van. Ha testvérük van, szinte minden esetben tapasztalható, hogy a helyzetet háttérbe szorulva élik meg.

Magas szintű érzékenységüknek köszönhetően jó emberismerők és érdemes a megérzéseikre hallgatni. Képesek feltétel nélkül szeretni. A szeptember hónapot a 9-es szám rezgése hatja át, mely a hónapban született gyermekekre is jellemző: nyitottak az ezotéria, az Univerzum és a magasabb rendű megoldások felé.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?