EZO

Ezek a gyönyörű kövek segíthetnek, hogy végre rád találjon a szerelem

Te is érezted már, hogy a vízparton sétálgatva valósággal megszólított egy kő és le kellett hajolnod érte? Most megmutatjuk, hogy hatnak rád a kövek és kristályok.

Mennyi minden rejlik a kövekben, kristályokban ! Nem csak ékszervásárlásnál választasz valamilyen szempont szerint. Előfordult már veled, hogy egy csörgedező patak partján sétáltál,  és a tekinteted egy kőre esett? Ez megtörténhet akár a tenger partján is. Ki ne szeretne köveket gyűjteni?  Ahányszor ezt teszed, a természetben vagy egy boltban, szinte megváltozik a hangulatod. Megfigyelted már? A köveknek ugyanis gyógyító ereje van, rezgéseket bocsátanak ki. Minden kő másféle rezonanciát idéz elő a testben. Ezek a reflexzónán keresztül hatnak. Keleti kultúrákban, de manapság már nálunk is, sokan használnak köveket gyógyításra. A legtöbb testi és lelki problémára van gyógyító kő.

Az ősi kínai gyógyászatban, az akupunktúrában kezdetben köveket használtak, melyeket később tű váltott fel. Különböző keleti masszázstechnikáknál is alkalmazzák.

A kineziológia is használ köveket. Az asztrológia is foglalkozik a kövek pozitív hatásaival. Minden jegynek megvan a születési köve. A rózsakvarc és a hegyikristály azonban bármely jegy szülötte számára szerelmet, szeretetet hoz. Ezért nem csak ékszerként érdemes hordanod, hanem akár a táskádban is tarthatsz belőle egyet.

Előfordul, hogy az ember nincs is tudatában, hiszen nem is foglalkozik vele, de választ egy követ és pont azt választja, amelyik a születési köve. Az élet apró csodái ezek. Miért éppen a zafír tetszett meg, vagy egy szép achát?

Egy biztos, nem tudsz rosszul választani, akár foglalkoztat a téma, akár nem!

Amikor jó érzéssel nézel, és kezedbe fogsz egy követ, a gondolataid pozitívvá válnak, és innen már csak egy lépés, hogy a testedben is beinduljanak a gyógyulási folyamatok.

És ezeket olvastad már?