EZO

Ez a 4 jegy karácsonyig megtalálja az igazi szerelmet

Elsöprő és meglepetésszerű találkozások várnak az év végén! De nem mindenki ilyen szerencsés a szerelemben. Talán pont te vagy az, aki megtalálja a nagy Ő-t!

Nem vagy egyedül, ha vágysz az igaz szerelemre. Ez még idén megadatik néhány csillagjegynek. Hogy kik az igazán szerencsések? Lássuk!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vágysz az igaz szerelemre? (Fotó: Shutterstock)

Oroszlán

December izgalmas élményeket ígér, a Mars energiái nagy hatással lesznek rád. Szeretteiddel töltöd az ünnepek előtti időszakot, és még a hétköznapok délutánjait is színessé teszed. Közben lehet, titkos randevúra indulsz és rád talál a szerelem. Erre is marad időd a készülődés közepette. Mire eljön a karácsony, be is mutatod az új társad a családnak. Szuper időszak, ha eddig egyedülálló voltál. A párkapcsolatban lévőknek is fantasztikus napjaik lesznek decemberben: kedvesükkel élik meg az izgalmas napokat.

Skorpió

A munkád mellett a kapcsolataid is pörgősek az év utólsó hónapjaiban: egymásnak adják a kilincset a partnereid. Mire a Mikulás érkezik, kibontakozik számodra egy új kapcsolat. Vénusz energiái munkálkodnak ezen, te pedig szinte észre sem veszed a nagy kavalkádban, hogy mi történik. Érzelmi ügyekben légy őszinte magadhoz, vedd elő a romantikusabb éned, mert a taktikázás rossz útra vihet! Ahhoz, hogy a karácsonyt szerelemben ünnepeld valakivel, tudnod kell végre, hogy mit is akarsz az életben. Hallgass a szívedre, és engedd bele magad a szerelembe, így idén megtalálod az igazit!

Nyilas

Bár azt gondoltad megtaláltad ősszel a nagy Őt, a dolgok bizony úgy alakulnak, hogy ráébredsz a tévedésedre. Ha bátor vagy szembenézni az igazsággal, hogy ismét rossz volt a választásod, és kilépsz ebből a kapcsolatból, akkor esélyed nyílik arra, hogy decemberben bevonzd a valóban hozzád illő párt. Ebben az esetben az ünnepeket egészen biztos szerelemben élitek meg. Ne hagyd ki ezt az időszakot, egy életre szóló kapcsolat van a láthatáron! Döntsd el, vágysz az igaz szerelemre vagy sem?!

Vízöntő

Segítségedre lesz a Vénusz bolygó az év utolsó hónapjában. Nagyon valószínű, hogy a munkahelyeden valaki egészen közel kerül hozzád. Először csak a tudása és intelligenciája vonz majd, ám könnyen azon kapod magad, hogy a szabadidődben is szívesen találkoznál vele. Ha párkapcsolatban élsz, kérdés, érdemes-e kockáztatnod. Legfőképpen, hogy a kiszemelted is családos. Nagyon meg kell gondolnod, hogy merre menj tovább! Karácsonykor talán jobb, ha nem borítod fel az életed. Legyél jelen, mert a szerelem hamar elragadhat és akkor elveszítheted az eszed!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?