EZO

Az első pofon után jön a többi: Nagyon vigyázz ezekkel a csillagjegyekkel, erőszakossá válhatnak

Az erőszakra, különösen a fizikai erőszakra semmilyen körülmények között nincs mentség. Mégis jó tudni, melyek azok az erőszakos csillagjegyek, akiket egy vita közben könnyebben elragad a hév, mint másokat.

Ha valaki erőszakosan lép fel veled szemben, azt semmi nem magyarázhatja meg, erre nincs mentség. Nem vagy köteles eltűrni, hogy bárki is ordítson veled, azt pedig különösen nem szabad elviselned, hogy megüssön. Ilyenkor az egyetlen elfogadható megoldás, ha azonnal kilépsz a helyzetből. Ám azt jó, ha tudod, hogy vannak lobbanékonyabb csillagjegyek, akik könnyebben válnak erőszakossá, mint mások. Ez természetesen nem lehet magyarázat az erőszakra, pusztán egy adalék ahhoz, hogy megértsd a különféle személyiségek működését. De vajon melyek az erőszakos csillagjegyek?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erőszakos csillagjegyek 01

Az erőszakra nincs mentség – az viszont tény, hogy vannak az átlagnál lobbanékonyabb csillagjegyek
Fotó: Pixabay.com

Kos: az erőszakos csillagjegyek között is igazi harcos

A Kos jegyének uralkodó bolygója a Mars, épp ezért a jegy szülöttei még az erőszakos csillagjegyek között is igazi harcosnak minősülnek. Forróvérűek, könnyű őket felidegesíteni, és nagyon impulzívak, a dühüket pedig nem is próbálják elnyomni. Ráadásul szeretnek versenyezni, de nem szeretnek veszíteni. Szerencsére a fizikai erőszak nem jellemző rájuk, de szóban kifejezetten erőszakosak tudnak lenni. Egészen addig, amíg valaki fel nem hívja rá a figyelmüket, hogy nem hajlandó tolerálni az ordításukat.

Erőszakos csilllagjegyek 02

A tűz-jegyek természetüknél fogva ott vannak az erőszakos csillagjegyek listáján
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: veszélyes tűz-jegy

Az erőszakos csillagjegyek listájára nagy eséllyel kerül fel ez a tűz-jegy is, hiszen a tűz az indulatokat is fűti. Ráadásul az Oroszlán született vezető, és a vezetők bizony néha háborúznak. Ráadásul az Oroszlán jegyűek egója végtelen – amikor az sérül, akkor nem látnak más megoldást, mint az erőszakot. Szeretnek a középpontban lenni, és ha úgy érzik, valaki ellopja tőlük a reflektorfényt, arra akár erőszakosan is reagálhatnak. Ahogyan arra is, ha valaki nem hódol be a hatalmuknak.

Skorpió: az erőszakos csillagjegyek bosszúállója

A Skorpió érzelmes jegy, még akkor is, ha nem mindig beszél az érzelmeiről. Egy darabig képes elnyomni az indulatait, de ha betelik a pohár, akkor egy másodperc alatt robban. Ráadásul a Skorpió az erőszakos csillagjegyek között is kiemelkedik bosszúálló hajlamaival. Ha fájdalmat okoznak neki, igyekszik azt visszaadni – akár hosszú évekkel később is. Nem felejt és nem bocsát meg. A Skorpió jegyűeknek érdemes többet foglalkozniuk a saját érzelmeik megértésével és feldolgozásával, valamint az indulatkezelés pszichológiai trükkjeivel.

Erőszakos csillagjegyek 03

Nem mindenki kiabál, van, aki csak kizár az életéből
Fotó: Pixabay.com

Bak: hidegen erőszakos

A Bak az Oroszlánnal ellentétben nem rendez látványos jelenetet, ha feldühítik, inkább jeges üzemmódba kapcsol, ha kihozzák belőle a sötét oldalát. Passzív-agresszív viselkedésre számíthatsz tőle, az esetek többségében egyszerűen jó ideig nem szól a másikhoz, és természetesen együttműködni sem hajlandó vele. Abban viszont biztos lehetsz, hogy nem felejt, és soha nem tesz le a bosszúról. Pedig jobb lenne, ha néha felülvizsgálná, érdemes-e dühében bárkit is örökre kizárni az életéból.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?