EZO

Érkezik az Újhold: megmutatja, mit akar a lelked

Csütörtökön este a Vízöntő jegyében áll együtt a Nap és a Hold. Az újhold estéjén a lelked mutatja az új irányt.

Újhold napján a Vénusz és a Jupiter is együttáll, csütörtökön délutánra ez az energia is nagy hatással lesz az életedre. A múlt tiszulása utána vedd észre a szépséget, harmóniát, bőséget és a szerencsét. Az elmúlt időszak sok ember számára volt tele feszültséggel, pánikkal, félelemmel. Ideje elengedni ezeket az érzéseket, a gondolatokat. Vedd figyelmed a megoldásokra!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hihetetlen, mire képes az Újhold (Fotó: pixabay.com)

Estére az Újhold segíti a megtisztulást, új megoldásokat, új utakat kínál. A frissítő, szabad erőket hozza el neked. Ha úgy érzed, hogy szinte beleragadtál az elmúlt hónapok nehézségeibe, ne csüggedj, mert a változások nem hagynak most benne. A test és a lélek egyre erősebben jelez, a válsághelyzetek azt eredményezik, hogy meglátod a dolgok mögött a valódi igazságot, tisztává válik az emberek arca, lehullanak a maszkok.

Tegyél te is lépéseket az új irányba. Segítenek az energiák: a lelki késztetés, az ösztönök, elhozzák a cselekvés idejét. Örömöt, szabadságot, játékot is ígérhet ez az este. A szerelem érzése is feltámadhat benned, a kapcsolatok is lendületet vehetnek, más szintre léphetnek. A szerelemben is másképp láthatsz és érezhetsz. Engedd meg magadnak a könnyedéget!

Teremts új írányt! Ez határozza meg azt, amit egész nap kisugárzol: gondolataid, tetteid, szavaid és érzéseid formájában. Emelkedj felül a múlt nehéz időszakain, adj esélyt egy boldogabb jövőnek!

 

És ezeket olvastad már?