EZO

Ma este itt a telihold, nem semmi, hogy hat a testedre és a lelkedre

A Halak jegyében lévő telihold nagyon érzékenyen érinthet. Feszültségek és elengedések energiái lesznek jelen. Figyelj oda a megérzéseidre!

Szeptember 21-én hajnali 0:54-kor lett teljes a Hold a Halak jegyében. Ám a nap folyamán a Kosban folytatja útját. Így követlenül az érzelmes és intuitív Telihold után egy tüzes energia segít az elengedésben, tisztításban. Ez a nap nagyon érzékenyen érinthet, sőt az elmúlt napok is ezt mutathatták. Fizikailag is fáradékonyabb, kissé melankolikusabb leszel. Teliholdkor mindig nő a feszültség, hiszen a Nap és a Hold szemben állnak egymással. Ilyenkor a kép kitisztul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gondold végig, melyek azok az életterületek, ahol feszültséget érzel, ahol eljött a változtatás ideje. Ennek persze nem kell radikálisnak lenni, elég, ha apró lépéseket teszel. Ugyanakkor ez a nap arra is nagyon jó, hogy meglásd, merre érdemes továbbmenned. Amint ez megtörténik, abban a pillanatban feloldódik a feszültség és elindul benned az elengedés. Érdemes az érzelmeidre, ösztöneidre is odafigyelni. A túlérzékenység ilyenkor lehet támogató erő, ami elindít az első lépések megtétele felé.

Halak jegy

Halak jegy
Fotó: pixabay.com

Itt az idő, hogy feltedd magadnak az alábbi fontos kérdéseket!

Mely életterületen van benned diszharmónia?

Mi az, ami már nem először foglakoztat és megérett a változtatásra?

Mivel csapod be önmagad?

Ezek ilyenkor mindig jó kérdések, érdemes őket csendben, pihenő állapotban feltenni magadnak. Minden feszültségre benned van a megoldás.

A telihold most nagyon tisztán megmutatja, mivel van dolgod. Nem érdemes szorongva élni. Meg kell állni, és figyelni. Majd bátran elengedni azt, ami ezeket a kellemetlen érzéseket okozza. Érzékelheted a manipulatív energiákat, élethelyzetekben észreveheted, ha valaki az uralma alá akar vonni. Szabadulj meg ezektől! A mai világ mentális feszültségei bizony mindenkiben belül kezdődnek el. Teliholdkor pedig fontos a lelassulás, a megállás, az egyensúly megtalálása.

Meditálj, kapcsolj ki, nézz meg egy filmet, vegyél egy jó fürdőt! A Kos-hold a telihold után egy hatalmas lendülettel lehet a segítségedre. Ha kitisztult a kép, akkor már minden a helyére kerülhet. Segítségedre lesz az elkövetkezendő héten ez az új megtisztult energia, mely növekedéshez és a biztonság megteremtéséhez egyaránt hozzájárulhat hozzá. Figyeld meg az álmaidat az éjszaka, azok is útmutatást adhatnak. Az elengedés nem mindig és nem mindenkinek könnyű, de most szerencséd lesz, mindazért, ami a napokban történik, később nagyon hálás leszel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?