EZO

Érkezik a nyár utolsó újholdja, őrület mi vár ránk

Itt az ideje az őszi nagytakarításnak, ehhez segít a Szűz jegyében az újhold. Pénteken napközben áll együtt a Nap és a Hold, használd ki az energiákat!

Ha megállsz egy pillanatra káoszt veszel észre? Nincs is aktuálisabb téma, mint a rendrakás. Testi, lelki szinten. Ehhez nagyon nagy segítséget ad az újhold energiája. A Szűz jegyhez tartozik a hétköznapok rendje. Gondold végig az életmódod, és változtass. Rakj rendet magad körül, az otthonodban és a gondolataidban is. Remek alkalom ez az időszak, hogy bevedd az órarendedbe mozgást, figyelj a táplálkozásodra. Fantasztikus lehetőség egy rugalmas új rendszer kialakítására.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ha már a nyár élményeit feldolgoztad és minden a helyére került benned, a lakás is ragyog otthon, a szomszéddal is tisztáztad a félreértéseket, ideje új célokat kitűzni, és elindulni feléjük.

Nem kell nagy dolgokban gondolkodni.

Apró tettek, változtatások sokat nyomnak a latba. Kitartást és erőt kapsz hozzá. Takaríts ki mindent, ami a változás útjában állhat. Ha, a kapcsolataid nem működnek, kezd a hozzád legközelebb álló emberekkel. Bátran beszélgess el velük, ne halogasd tovább, ami aggaszt. Tisztázd le, ami a napokban esetleg foglalkoztat. Nagytakarítás után jöhet az újra építkezés. Adódhatnak új lehetőségek a munkában, koncentrálóképességed megnőhet, jól mehet a szervezés. Húzd ki magad, nézz szembe bátran a világgal!

Fotó: 123 rf

Esti órákban még a Vénusz is utoléri a Napot és a Holdat, szuper alkalom ez egy újhold meditációhoz, vagy varázslathoz. Csatlakozz meditációs csoporthoz, de elég ha egy kis időre lecsendesedsz ezen az estén. Gondold végig, mennyi minden történt veled az elmúlt hónapban.