EZO

Érkezik a novemberi telihold, ezt hozza el neked már ma este

November 4-én, szombaton a teliholddal együtt végre megtalálhatod magadban a belső békédet. Ne a külvilágban keresd önmagad, ne a külső visszajelzésekből vonj le következtetéseket. A mostani hold akkora erőt és stabilitást adhat, mellyel érdemes lesz megalapoznod a következő év változásait.

November 4-én szombaton lesz teljes a Hold. Ez különösen erőteljes hétvégét hoz a Bika jegyében.

Megtapasztalhatod, hogy nem csak a földi igények kielégítése fontos, hanem a lelki egyensúly elérése is. Most képes leszel sorsodon is fordítani. A Bika stabil, nem szereti a változást. Ezzel szemben a Nap a Skorpió jegyében áll, a stabilitást a birtoklásban keresi. Itt a lehetőséged arra, hogy meglásd, semmilyen tárgy és személy, nem lehet a tiéd, itt az idő a ragaszkodásod elengedéséhez. Érdemes az önbizalom és az önkép kérdéskörével foglalkoznod. Ez a telihold abban segít, hogy felismerd saját magadon belül a stabilitást, tárd fel belső értékeidet.  

Töltsd a hétvégét a természetben, értékeld az élet szépségét. Találd meg a test, lélek, szellem egyensúlyát. Figyelj befelé.

Ha figyelsz, felfedezheted, a visszatérő sorsfeladatodat, ami elől már nem érdemes megfutamodnod. A telihold napja remek alkalom a tisztuláshoz, érdemes a hétvégi takarítást már pénteken elkezdened. Foglalkozhatsz ilyenkor anyagi ügyekkel is, sikerülni fog racionálisan gondolkodnod. Kapcsolataidban harmóniát tapasztalhatsz, ha már túlléptél a birtoklás állapotán.  A Hold fénye képes megvilágítani  a fontos dolgokat. Most eljuthatsz a felszabadultság állapotához és a továbblépéshez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?