EZO

Ennek a csillagjegynek a szülötte lesz életed szerelme - figyelj jól!

Ki az, akivel igazán boldog lehetsz? Vajon a párod tényleg illik hozzád? Most kiderül.
  • Szerző: Ripost

A csillagjegyed elárulja, vajon ki az, aki igazán hozzád illik, ki az, aki valóban boldoggá teheti az életed. Nézd meg, milyen csillagjegyű az igazi szerelmed!

1. Kos

Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. Mindkét jegy szülöttei kellően energikusak ahhoz, hogy lépést tartsanak veled: az Oroszlánnal kiélheted a reflektorfényt és kreativitásodat, a Nyilassal pedig szikrázó élményekben lehet részed az ágyban. A Halak szülötteivel viszont érdemes vigyáznod, ők túlságosan szentimentálisak számodra.

2. Bika

Nagyszerű társad a Szűz és a Bak. Mindkét jegy szülöttei stabil és megbízható párkapcsolatban élhetnek veled, tudsz építeni rájuk, és ez számodra nagyon fontos. A Skorpió szülöttei nagyon intenzívek és viharos kapcsolatba kerülhetnek veled, de elképzelhető, hogy ez mindkettőtök számára egy izgalmas és kielégítő, boldog kapcsolatot hozhat. Érdemes kerülnöd az Ikreket. Õk túlságosan nyughatatlanok számodra.

3. Ikrek

Nagy szerelmet élhetsz meg a Mérleggel és a Vízöntővel. A Mérleg értékelni fogja, hogy nem vagy féltékeny alkat, ahogyan azt is, hogy fontos számodra a művészet és a kultúra, akárcsak a szórakozás. A Vízöntő pedig élménynek éli majd meg a sok meglepetést, melyet tartogattok egymásnak. A Rákokkal sok súrlódást élhettek meg, tőlük nem árt távol tartanod magad.

4. Rák

A Skorpióval és a Halakkal csodás és boldog kapcsolatban élhetsz. A Skorpió dominanciája szépen kiegészíti a te gondoskodó természetedet. A Halak szülöttei pedig úgy értik meg érzelmi mélységeidet, mint korábban még senki más. Vonzhatnak a Nyilasok, de mégis jobb, ha csak távolról csodálod őket, mert túlságosan instabil a kettőtök közti kapcsolat.

Folytatjuk a többi csillagjeggyel is! LAPOZZ!


5. Oroszlán

A Kos és a Nyilas lehet számodra az Igazi. A Nyilas ugyanolyan szemmel és elvekkel tekint a világra, akárcsak te. A Kos pedig tüzes természetével vesz le a lábadról, mely a hálószobában (is) csodásan tud kiteljesedni. Kerüld el a Bakokat. Túlságosan domináns vagy hozzájuk, ami téged bosszantani fog, őt pedig frusztrációval tölti el.

6. Szűz

A Bikával és Bakkal tökéletes párost alkottok. A Bak osztozik a tökéletesség iránti elkötelezettségedben, A Bika nagy szíve pedig lenyűgöz és elvarázsol. Ne keveredj viszont komoly kapcsolatba a Kosokkal. Túlságosan kontroll alatt akarjátok tartani egymást, és ellentétes természetetek sok ütközést hozhat.

7. Mérleg

Álompár lehettek a Vízöntő és az Ikrek szülötteivel. A Vízöntővel élvezed a pezsgő társasági életet, a kalandokat és a pezsgést, míg az Ikrekkel szellemileg és szexuálisan is tökéletes egységet alkottok. A Skorpió szülöttei azonban túl sötét karakterek a te pozitív és napsütötte szemléletedhez. Õk tehát nem bizonyulnak jó választásnak hosszabb távon.

8. Skorpió

Ha társadnak a Halak vagy a Rák szülöttei közül választasz valakit, akkor igazán boldog lehetsz. Az álmodozó Halakkal nagyszerűen egészítitek ki egymást, a Rák pedig odaadó természetével nagyra értékeli a dominanciádat - te pedig az ő érzékenységét. Érdemes elkerülnöd viszont az Ikreket. Vonzók lehetnek számodra, de sok vita és féltékenység nehezíti a kapcsolatotokat.

Nincs még vége! Tarts velünk és LAPOZZ!


9. Nyilas

Nagy boldogságban élhetsz az Oroszlánnal és a Vízöntővel. A Vízöntővel kölcsönösen rajongtok a gyümölcsöző változásokért, az Oroszlán pedig kiváló ösztönződ lehet. A Szűz viszont sajnos nem való hozzád. Te túlságosan büszke vagy ahhoz, hogy az ő kritikus természetével jól ki tudjatok jönni.

10. Bak

A Bika és a Szűz lehet számodra a Nagy Õ. A Szűzzel olyanok vagytok, mint borsó és a héja. Közös vágyaitok vannak, hasonló dolgok tesznek benneteket boldoggá. A Bika mellett pedig igazán biztonságban érezheted magad. Kerüld el viszont az Oroszlánt. Neked ő túl hivalkodó, számára pedig te túlságosan földhözragadt vagy.

11. Vízöntő

Álompár lehetsz a Nyilas és az Ikrek szülötteivel. A Nyilas hasonlóan kalandvágyó, szórakoztató és társasági ember, akárcsak te. Az Ikrekkel pedig ideálisan egészítitek ki egymást, és ez egy szép, tartós kapcsolat alapja lehet. A Szűzzel nehezen találjátok meg a közös nevezőt. Vele sajnos nem érdemes hosszabb távra tervezned.

12. Halak

Ha az Igazit keresed, akkor jól teszed, ha a Rák vagy a Skorpió szülötteivel kötöd össze az életed. A Rák feltöltődést és támogatást ad a lelkednek, megmelengeti szíved az ő óvó természete. A Skorpió pedig megnyitja számodra az ismeretlent, és egészen szokatlan, mély és saját kötődés alakulhat ki közöttetek. Került el viszont a Mérlegeket. Érzékenységed zavaró a számára, te pedig ridegnek érezheted őt, mely magányossághoz vezet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?