EZO

Elképesztő bolygóaktivitás az Ikrek-Nyilas tengelyen: vajon mit jelent a különös egybeesés

Különleges év a 2021-es, hiszen kivételes bolygóaktivitást hoz az Ikrek-Nyilas tengelyen. Ez pedig váratlan, sorsdöntő fordulatokat is jelent; így hozhatod ki belőle a legtöbbet!
  • Szerző:

Idén különleges lesz a bolygóaktivitás az Ikrek-Nyilas tengelyen: ugyanis a 2021-es év összes Hold- és Napfogyatkozása ezen a tengelyen fog zajlani. Ez pedig nem is akármilyen kozmikus energiákat mozgat be: könnyen lehet, hogy sok csillagjegy életében most következik be a várva várt sorsfordulat. Lássuk, milyen hatással lesz ránk a bolygóaktivitás az Ikrek-Nyilas tengelyen!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Különleges napokon jelentkezik a kozmikus energiamozgás: május 26-án teljes holdfogyatkozás lesz a Nyilasban, június 10-én gyűrűs napfogyatkozás az Ikrek jegyében. Az év második felében november 19-én lesz részleges holdfogyatkozás a Bika jegyében, december 4-én pedig teljes napfogyatkozás a nyilas jegyében. Ezek a napok pedig hatalmas változásokat hozhatnak annak, aki nyitott szemmel és szívvel figyeli a világot.

A nyilas és az ikrek kétarcú csillagjegyek, így a hold- és napfogyatkozásokkal járó energiaáramlás sokkal erőteljesebb lesz, mint más tengelyen. A pulzáló, váltakozó kozmikus energiának hála hirtelen változásokra, váratlan lehetőségekre és látszólag a semmiből jövő, rég dédelgetett álmok megvalósulására számíthatunk. Júniusban intenzíven hullámzó érzelmekre, a megtisztulás iránti vágyra számíthatunk; ideje lezárni a múltat, elvarrni minden szálat, hogy be tudjon jönni az új.

Fotó: Pixabay.com

A különleges bolygóállás a levegő jegyeknek (ikrek, mérleg és vízöntő) pénzügyekkel kapcsolatos fordulatokat tartogat, de számíthatnak új karrierlehetőségekre, sőt, akár egy új szerelemre is. A víz-jegyek (rák, skorpió, halak) számára itt az idő, hogy élvezzék az életet, és mindazt, amit fontosnak tartanak. Sokkal több örömet lelnek idén a munkájukban, újra rátalálnak a kreativitásukra, és rengeteget új dolgot próbálhatnak ki. A tűz jegyek (kos, oroszlán, nyilas) számára a nyár egy kicsit problémás lehet az anyagiak miatt, de ez az év számukra is elhozza a megújulást, és a nyitást az új dolgokra.

Pénzhoroszkóp 03

Fotó: Pixabay.com

Idén megváltozhat a gondolkodásmódunk, az, ahogyan a környezetükkel kommunikálunk, de akár a világlátásunk is. Sokkal nagyobb igényünk lesz befelé, az érzelmeink felé fordulni, mint a korábbi években, és megerősödik a másokba vetett hitünk is. Idén tehát a belső világunk rendbetételén lesz a hangsúly, de megéri energiát fektetni az önmunkába: hiszen, ha odabent rend van, a külső világunk is idomulni fog ezekhez a harmonikus energiákhoz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?