Létrehozva: 2018.01.31.

Döbbenetes változást hoz a mai szuperhold, óriási energiák szabadulnak fel

Az Oroszlán jegyébe lépõ szerdai szuperhold hatalmas erejû energiáit egészen júliusig lehet majd érezni! Érdemes a különleges telihold hatásaival élni, csodás változásokat hoz az életedbe!

A mai napon felbukkanó Kék telihold (azaz a második telihold azonos hónapon belül) egybeesik a holdfogyatkozással. Teljes holdfogyatkozás során a Hold a Föld árnyékába kerül. Azonban mégsem sötétedik el teljesen, hanem fénye narancsvörösre változik a szóródó fények miatt. Ezért sok helyen a jelenséget "Blood Moon"-ként, vagyis Véres holdként emlegetik. Ez az égi jelenség csak teliholdkor következhet be, így a mostani a Kék szuperhold energetikai hatásai rendkívül erősek lesznek.

Az ilyen ritka égi jelenségek esetén erőteljesebbnek érezzük az energiákat, melyek hatalmas hullámokat okozhatnak az életünkben. Ezek felhalmozódva ciklusokká válnak: a jelenlegi szuperhold a 2017-es februári és augusztusi napfogyatkozásokhoz vezet vissza.

Ez azt jelenti, hogy

azok a leckék vagy szituációk, melyek abban az időszakban léptek be az életedbe és egész ezidáig nem zárultak le, most újra aktivizálódnak. Képes leszel nemcsak lezárni, hanem meg is oldani őket

a Kék hold segítő energiáinak köszönhetően.

Gondolkodj vissza arra a témakörre, amiben nagyon reménykedtél, különösen a 2017. augusztus 21-ei napfogyatkozás során. Bármit is hozott az életedbe akkor, a mai spirituálisan kivételes napon feloldódhat, és bátran elengedheted.

Lapozz a folytatáshoz!


2017 hatalmas átalakító év volt sok ember számára!  Az augusztusi teljes napfogyatkozás óta eltelt időszak lehetővé tetta a dolgok új irányba történő elmozdulását.

A januári szuperhold és holdfogyatkozás nemcsak segíteni fogja a téma újbóli felbontását és annak lezárását, hanem ezzel egy időben teljesen új energiákat aktivál, mellyekkel mindannyian együtt fogunk dolgozni, egészen a következő napfogyatkozásig - mely 2018 július végére esik.

Nap- és holdfogyatkozások alkalmával ugyan kibillenünk a biztonsági-kényelmi zónánkból, viszont lehetőséget kapunk arra, hogy valóban szembenézzünk magunkkal, felfedezzük félelmeinket, reményeinket, álmainkat és az igazságot.

Ezúttal a Kék szuperhold az Oroszlán jegyébe esik, és ez azt eredményezi, hogy a saját kis őserdőnkben királyként vagy királynőként vehetjük át az irányítást életünk felett.

Ez a legnagyobb cselekvés energiáját hozza el: mi az, amit meg kell tenni, valamint magában foglalja a dolgok elszámolását, a múlt árnyainak eltüntetését és mindezek elengedését.

Lapozz a folytatáshoz!


A tüzes Oroszlán energiája arra ösztönöz, hogy energikusan cselekedjünk, egyúttal azonban szükség van arra is, hogy először visszavonulva letisztítsuk múltunkból a már csak romboló energiát kibocsátó dolgokat.

Ebben lesz segítségedre az erőteljes női energiát hordozó telihold - mely ezúttal minden nő számára globális változásokat eredményezhet.

A rejtett igazságok és az eltemetett érzelmek a holdfogyatkozás alkalmával előjöhetnek és felemelkednek, hogy ezt követően körvonalazzák a helyes irányt.

Ha megengeded, hogy a holdfogyatkozás energiája az életedbe kerüljön, és örömmel fogadod a változásokat és az új ihleteket, akkor ez valóban hatalmas lökést ad ahhoz, hogy egy teljesen új állapotot hozz létre.

Mégpedig a létezés azon állapotát, ahol magabiztos, szeretett és támogatott vagy és a téged körülvevő világ is ezt tükrözi. Ahol megvan a magabiztosságod és a valódi igazságod éled. Ehhez az állapothoz pedig a szívközpont és az intuitív belső hangodhoz való kapcsolódás elengedhetetlenné válik.

Ha elkezdenek a dolgok kicsúszni az életedből vagy ha valami hirtelen befejeződik az Eclipse ideje alatt, akkor bízz benne, hogy ez az, amire szükséged van és hagyd, hogy a dolgok természetes útjukon haladjanak tovább.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat