EZO

Melyik jegyben születtél, most kiderül, hogy milyen kávé passzol legjobban a személyiségedhez

Ahány csillagjegy, annyiféle személyiség és ízlés létezik. Pontosan így van ez a kávézással is. Mutatjuk, hogy a horoszkópod szerint melyik fekete illik leginkább hozzád!
  • Szerző:

A különböző csillagjegyek és a kávé kapcsolata is egyedi, akárcsak a habitus és a személyiségjegyek. Hiszen nem biztos, hogy egy tüzes oroszlán pontosan olyan ébresztő italra vágyik, mint egy precíz szűz. Ha eddig nem voltál kibékülve a reggeli feketéddel, könnyen lehet, hogy csupán arról van szó, hogy nem a neked megfelelő fajtát választottad. Mutatjuk, hogyan viszonyulnak egymáshoz a csillagjegyek és a kávé az asztrológia szerint!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kávé 02

Fotó: Pixabay.com

Kos (03.21 – 04.20)

Tele vannak ötletekkel, amiket azonnal meg is akarnak valósítani, sokszor túlteng bennük az energia, és hihetetlen makacsak. A kos tipikus tűz jegy, tele szenvedéllyel és érzelmekkel, aki gyakran kerül összetűzésbe a környezetével. Ilyen energiaszinthez ütős kávé kell: egy jó nagy adag tejszínes, cukormentes jeges kávé a legideálisabb a számukra.

Bika (04.21 – 05.20)

A bika számára a kényelem a minden: a Vénusz uralta jegy szülöttei imádják szeretettel és finom dolgokkal körülvenni magukat. Így kávéban is igényesek, kizárólag a kedvenc boltjukban vásárolt, bevált babkávéval érik be, amit minden reggel ugyanúgy szeretnek fogyasztani. Általában erősre főzve, némi cukorral és tejszínnel megbolondítva; de éppen csak annyira, hogy a frissen őrölt kávé aromáját kiemelje.

Ikrek (05.21 – 06.21)

Számukra minden a kommunikációról és a kapcsolatokról szól, így a kávézást is szeretik megosztani: sokkal jobban ízlik a fekete, ha fogyasztás közben beszélgethetnek valakivel. Kedvencük a dupla kávé sok tejszínhabbal, de igazán akkor élvezik, ha egy barátságos, hangulatos kávézóban ihatják meg, jó társaságban.

Immunerősytés kávéval

Fotó: Pixabay.com

Rák (06.22 – 07.22)

Az érzékeny rákok szeretik a finom ízeket és a könnyű ételeket; így a kávéban is válogatósak. Leginkább a vaníliás latte passzol az ízlésükhöz, amit legszívesebben egyedül, pokrócba bekuckózva, egy jó könyv társaságában fogyasztanak el.

Oroszlán (07.23 – 08.23)

A csillagjegyek mozisztárja az oroszlán: mindig a középpontban van, és mindenből a legjobban akarja magának. Így természetes, hogy a legmenőbb kávé illik hozzá a leginkább: a sütőtökös, fűszeres latte-ra soha nem tudnak nemet mondani. Persze csak akkor, ha bele tudják illeszteni a diétájukba-

Szűz (08.24 − 09.23)

Szeretik, ha minden tökéletes körülöttük, így kávéban is ragaszkodnak ahhoz, ami már bevált, és a lehető legjobb. Mivel a saját, és a környezetük épségére is kényesek, ezért olyan kávét választanak, ami környezetbarát körülmények között készült, és elsősorban nem az ízekre, hanem a hatásra utaznak.

Kávé 01

Fotó: Pixabay.com

Mérleg (09.24 – 10.23)

A mérlegek szeretik, ha minden tökéletes harmóniában van körülöttük, így arra is kínosan ügyelnek, hogy milyen kávét isznak. Az egyensúlyt az ízesítésben keresik: a tejeskávé az egyik legideálisabb választás számukra.

Skorpió (10.24 – 11.22)

Összetett és mély személyiségűek a skorpiók, így legtöbbször a kávéjukban is titokzatosak. Leginkább feketén szeretik a kávét, cukor és tejszín nélkül; hiszen az élet más területén is szeretnek egyből a lényegre térni.

Nyilas (11.23. – 12.21)

Mivel imád utazni, és kipróbálni a helyi konyhát, a nyilas ha úton van, olyan kávét fogyaszt, amilyet helyben lehet kapni. Ha otthon van, szereti kipróbálni az egzotikus ízeket, így igen gyakran váltogatja, hogyan és milyen kávét iszik.

Kávé 01

Fotó: Pixabay.com

Bak (12.22. – 01.20)

Mivel nagyon elfoglaltak, rengeteget dolgoznak, és sok vezető is van közöttük, ezért a bakok ritkán vacakolnak a kávéval. Gyakori, hogy felhajtanak egy előre ízesített jeges kávét, de ha frissen kapják is, gyakran kihűl az asztalukon.

Vízöntő (01.21. – 02.20)

A vízöntők szeretnek a saját fejük után menni, és a környezetük szerint sokszor kiszámíthatatlanok. Nem csoda, hogy legjobban az extra, különleges kávékat részesítik előnyben; és az sem árt, ha az a kávé jól mutat a csészében…

Halak (02.21 – 03.20)

A titokzatos halak jegyűek tele vannak álmokkal, szenvedéllyel és művészi érzékkel. Egy sima feketekávéval soha nem érnék be; inkább egy finom, édes, habos csodára szavaznak; például a frappé vagy a latte macchiato a kedvencük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?