EZO

Ez a négy csillagjegy nagyon önző, jobb, ha menekülsz

Minden csillagjegynek megvannak a rossz tulajdonságai, de ez a négy jegy különösen önző és egocentrikus. Vitás helyzetben jobb, ha vigyázol velük, mert nagy eséllyel félresöpörnek téged és alulmaradsz.
címkék:
  • Szerző:

Szerencsére az önzőségük mellett rengeteg pozitív személyiségjegyeik is vannak, ezért, ha elvonult a fejetek felől a vihar, lesz lehetőséged normális légkörben is beszélgetni velük. Íme az önző csillagjegyek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

önző csillagjegyek

Fotó: shutterstock

Kos

A makacs és törtető Kos bárkit és bármit letipor, ha a fejébe vesz valamit. Önmagán kívül senkire sem gondol, csak a cél elérése vezérli. Képtelen veszíteni, gondolkodás nélkül feláldozza barátait is, ha az szükséges a győzelem érdekében. Ez a folyamatos versenyzés arra készteti, hogy mindig szemben álljon a többiekkel, vitás helyzetekben azonnal harcba száll az igazáért, és amellett kitart, ha törik, ha szakad. Önzőségével nagyon is tisztában van, de azzal takarózik, hogy ő csak céltudatos és elszánt. Ha csapatban dolgozik, vigyázni kell vele, mert hajlamos úgy alakítani a dolgokat, hogy elsősorban ő járjon jól.

Ikrek

Az Ikrek kettős személyisége jót és rosszat is magában rejt. Egyfelől rendkívül kedvesek és készségesek, de ha valami nem terv szerint alakul, könnyen elromlik a hangulatuk és egyik pillanatról a másikra átváltoznak. Önzőek és hiúak lesznek, ráadásul nagyon makacsok, kár velük vitatkozni, mert csak botrány lesz belőle. Szerencsére alapvetően nem rosszindulatúak, de természetüknél fogva képtelenek palástolni a hangulatukat, véleményüket. Hevesek és őszinték még akkor is, ha senki sem kér a véleményükből. Ezzel pedig nagyon ügyesen manipulál mindenkit, mert inkább csöndben maradnak, mintsem szembe szálljanak velük.

Oroszlán

Egyáltalán nem meglepő, hogy az Oroszlán szülött rajta van az önzőségi listán. Sértődékeny, naiv és gyermeteg lélek, aki másokat hibáztat, ha valami nem sikerül. Rendkívül türelmetlen személyiség, ezért a diplomatikus viselkedés nem az erőssége, ráadásul imád hisztizni. Egoizmusa önzőséggel társul, azt szereti, ha mindig ő a központ és csak rá figyelnek. Tüzes és határozott jelleme miatt végsőkig harcol azért, ami meg akar szerezni, retteg a kudarctól, ezért az sem érdekli, ha emiatt másoknak kárt okoz. Alapvetően az Oroszlán sem rosszindulatú, de naiv és sértődékeny lelke miatt gyakran támad és rögtön elveszi azt, ami neki tetszik.

Skorpió

A Skorpió nagyon önző csillagjegy, robbanékony és hangos, ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt ő akarja. Nem hajlandóak semmiféle kompromisszumra, csak az van, amit ők állítanak, nincs más opció. Sikere a kitartásában rejlik, mert annyira erős egyéniség, hogy képes évekig harcolni az álmaiért, és nehogy valaki az útjába merjen állni, mert akkor kő kövön nem marad, az biztos. Az összes csillagjegy közül neki van a legönpusztítóbb személyisége, egyszerűen képtelen elviselni és feldolgozni a saját kínjait, és ha már neki nem jó, akkor inkább magával rántja az összes többi embert is a környezetében.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?