EZO

Ez az öt csillagjegy nagyon nehezen viseli a bezártságot, jó ha tudod, kik ők!

Nem könnyű a hosszan tartó bezártságot megélni, de akadnak olyanok, akik kifejezetten nehezen viselik ezeket az időszakokat. Kik ők?

A bezártság szinte minden embert megvisel. Az elmúlt év sokak számára nehézséget okozott, mégis vannak olyan emberek, akik szinte alig tűrik a bezártságot. Most megtudhatod, melyik csillagjegy alatt születtek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Kos

A Kos örök mozgásban van, ha teheti jön-megy, számára a bezártság szinte pokol. Rengeteg energiáját nehezen köti le, ha nincs tere és nincs hol levezesse. Igyekszik pozitívan kezelni a helyzetet, de sajnos ő az egyik típus, aki sokszor képtelen erre. Ha korlátozzák, tippje sincsen, mit tegyen. Ajánlott számára a tánc, a bolondozás, minden napban találni valami apró szórakozást.

Bika

A Bika képes ugyan rutinszerű életvitelt kialakítani, mégis nagyon nehezen viseli a karantén helyzetet. Hiába lelkes az elején, hogy mennyi mindent fog majd megcsinálni, energikus alkata nagyon könnyen átbillen depresszióba. Képes beleveszni a hírek sokaságába, és szűklátókörüen pánikba esik. Ő az, aki alapjában szeret bejárni a munkahelyére, nem pedig otthonról intézni mindent. Most érdemes valami újba belekezdenie, használni a kreativitását.

Oroszlán

Szeret a társaság középpontjában lenni, pörögni, nyüzsögni. Így ez az időszak nyugtalanná teszi. Szó szerint nem könnyű az Oroszlánt a ketrecbe zárni! Mindent megtesz annak érdekében, hogy onnan kiszabaduljon, vagy az interneten társaságra leljen. Képes belevágni egy szabadidős sportba, ha az a természetben van, csak ne üljön otthon egy szobában.

Skorpió

Hajlamos depresszióba, melankóliába esni. Ha folytos a híreket lesi, neki annyi. Bár szeret lustálkodni, és otthon pihenni, de ha kicsúszik a kezéből az irányítás, akár meg is betegíti önmagát. Lelkileg képes annyira belemenni a negatív hírek igazságába, hogy onnan nagyon nehezen mászik ki. Gondolataiban sokszor végigjárja a legrosszabb utat is. Jó, ha keres magának egy állandó online foglalkozást, ami segít a mélypontokon túljutni.

Nyilas

Erősen társasági lény, nem neki való a bezártság. Iszonyúan tud szorongni a jelen miatt, így talán neki a legnehezebb a mostani helyzet. Már azt tervezi, hogyan másszon ki ebből a gödörből, de hiába. Mindennél jobban vágyik arra, hogy kimenjen, de drámai hangulatát régi emlékek felidézésével tetőzi, mint, aki saját magát kínozza. Talán jobban jár, ha elkezd futni és rendszeresen mozogni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?