Létrehozva: 2022.01.03.

Megérkezett a Bika jegyűek 2022-es horoszkópja

A stabilitást és az élet érzéki örömeit kedvelő Bika jegyűek életébe változásokat hozhat a 2022-es év – ezek azonban a fejlődésüket is szolgálhatják. Vajon mit ígér az új esztendő a pénz, a szerelem és az egészség terén?

A Bika jegyűek legjellemzőbb tulajdonsága az élvezetek keresése és az állandóság. Az új évben viszont, bármennyire nehezükre is esik, meg kell barátkozniuk a változások gondolatával, hiszen az életük minden területén átalakulások várhatók.

A Bikák jól ismert makacssága viszont furcsa módon most jól jöhet, hiszen így a változékony légkörben is képes leszel kitartani a terveid mellett. Az érzéki élményekre, a finom ételekre, a kényeztetésre, a szerelemre és az anyagi gyarapodásra viszont sok alkalmad lesz az év során. Már csak azért is, mert a változások egyértelműen a fejlődésedet szolgálják. Ha hajlandó vagy kicsit kimozdulni a komfortzónádból, magad is csodálkozni fogsz, milyen messzire juthatsz, és milyen eddig ismeretlen örömökben lehet részed. Lássuk részletesen, mi vár a munkában, a szerelemben, és mi várható az egészséged terén!

A Bika jegyűeknek idén ki kell mozdulniuk a komfortzónájukból

Ilyen lesz a Bika jegyűek éve a munka és a pénz területén

A Bika jegyűek hajlandóak keményen dolgozni, de azt is szeretik, ha ezért jól megfizetik őket, hiszen az anyagi biztonság rendkívül fontos számukra. Bár sokan hosszú évekig is megmaradnak egy helyen, ha kellően jól fizetett állást találnak, a 2022-es évben nagy rá az esély, hogy újra ki kell találniuk, mivel is akarnak foglalkozni.

Lehet, hogy az új karrier gondolata elsőre megijeszt, de nincs okod az aggodalomra. A Vízöntőben járó Szaturnusz és a Halak jegyében járó Jupiter olyan lehetőségeket teremt, amelyek a változást valódi aranybányává változtathatják a Bika jegyűek számára. Nem kell hirtelen borítanod mindent, fokról fokra is haladhatsz, de ha adott a lehetőség, akkor érdemes kihasználni, és nem félni attól a változástól, amit ez jelent. Akár a világjobbító ötleteidet is megvalósíthatod. Ha hajlandó vagy együtt úszni az árral, az a bankszámládon is meglátszik majd. Az önálló vállalkozás és a befektetések is komoly összeget hozhatnak. Kölcsönadni viszont 2022-ben nem igazán ajánlott.

A Bikák számára fontos az anyagi biztonság, és 2022-ben nem lesz okuk panaszra!
Fotó: Pixabay.com

A szerelmi életedben is fontos döntéseket hozhatsz

A szerelem és az érzékiség különösen fontos a Bika jegyűek életében. Néha viszont az akaraterejüket vetik be, és racionálisan, erőből akarnak megoldást keresni akkor is, amikor nehezen befolyásolható érzelmekről van szó.

Ebben az évben viszont inkább hallgass az érzéseidre, és a tudatalattidra, amely álmok és megérzések formájában ad hírt magáról szerelmi téren. Ezekből a jelekből sok mindent megtudhatsz a jelenlegi kapcsolatodról. Jó ötlet, ha leírod az álmaidat, hogy ne merüljenek feledésbe. Amikor a Vénusz áprilisban az álmodozó Halakban jár, megtörténhet, hogy csalódottan veszed észre: a valóság nem mindig felel meg a romantikus elvárásaidnak.

2022 remek év lesz az egészségesebb szokások kialakítására
Fotó: Pixabay.com

A Bika jegyűek 2022-ben feladhatják az egészségtelen szokásaikat

Az év első hónapjaiban különösen a torok tájékának egészségét kell óvnod, a legjobb, ha vitaminokat szedsz, és minél több zöldséget eszel. A fogorvost is érdemes felkeresned, és jó, ha megtanulsz pár stresszoldó technikát, hogy bírd az év tempóját. Az év a szokásaid terén is változásokat hoz: ha valamilyen egészségtelen szokás rabja vagy, 2022 második felében sokkal könnyebben leszokhatsz róla, és új, egészséges rutinokat alakíthatsz ki. A súlyodra különösen érdemes vigyázni, mert ha nem figyelsz oda, könnyen elszalad veled a ló. Keress diétás recepteket, és kísérletezz bátran a konyhában – ezt a legtöbb Bika egyébként is szívesen teszi.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Vízhordó melltartó, öngyújtós parfüm, és a nagymellű felszolgálók légitársasága - ez mind igaz

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

vg.hu

Már csak a csoda segíthet: Varga Mihály rossz hírt közölt a nyugdíjasokkal – lehetett sejteni, hogy ez lesz

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

astronet.hu

A Megértés angyala védelmez minket április 15. és 20. között

ripost.hu

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

Szórj szódabikarbónát a küszöbhöz, fantasztikus lesz a hatás

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása

EZO

3 csillagjegy, akiket még áprilisban hatalmas szerencse ér

EZO

3 csillagjegy, amelyik a legéretlenebb mind közül