EZO

Beteljesülés és új kezdet: Ezt tartogatja még a szeptemberi horoszkóp

Szeptember az egyik legerősebb hónap 2017-ben: nézd meg, milyen irányt vesz a sorsod a csillagok útmutatása szerint. Nagy meglepetésekben lehet részed a hónap végén!
  • Szerző: F. E.

A szeptember teljes egészében az új kezdetekről és olyan új szokások bevezetéséről szól, melyek a kreativitás, az egészség és a szépség fogalmát hivatottak bővíteni. 

Az aktuális energiák és lelkiállapotunk elmélyülése, amelyre az elmúlt hónap időszakában került sor, most olyan hajtóerővel látnak el, hogy végre azokra a dolgokra kerülhet a fókusz, ami igazán boldoggá tesz bennünket!

KOS (03.21-04.20)

Ez a legjobb időszak a munka és az egészség szempontjából. Egyeseknek lehetőségük adódik most a nyugdíjba vonulásra, mások karrierjükben lépnek előre vagy új pozícióba kerülnek. Egészségügyi szempontból időszerűnek tűnik egy teljes fizikai ellenőrzés.

A múlt problémáinak megoldásai kezdenek végre beérni és most belső korlátaidat is legyőzheted, hogy az új végre be tudjon lépni az ajtón. 

BIKA (04.21-05.21)

Itt az ideje, hogy elkezdjél azokért a dolgokért élni, amiket igazán szeretsz. Valódi pezsgés van most a levegőben, amellyel szinte elkerülhetetlen számodra a szerelem. 

Nemcsak a fizikai síkon találod meg a szerelem és a szeretet szépségét, de az életben is szeretettel látsz neki a dolgoknak, melyekkel nap mint nap foglalkozol.

IKREK (05.22-06.21)

Otthonod megváltoztatásán vagy átalakításán gondolkozol? Egy belső változás igényének gyakorlati megnyilvánulását tapasztalhatod meg ebben a hónapban.

A család most valóban hangsúlyossá válik és sokkal erősebben érzed az összetartozást.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (06.22-07.22)

 

Az akaraterő és a megerősítés iránti vágy, ebben a hónapban lehetővé teszi számodra, hogy minden helyzetben határozottan szembenézz.

Olyan szilárdsággal rendelkezel, amely megteremti és megvédi a határaidat a kapcsolataidban, tisztában vagy vele kiben bízhatsz meg igazán.

 

OROSZLÁN (07.23-08.23)

 

A szeptemberi telihold sok erőt és kellemes meglepetést tartogat számodra az élet minden területén. Különösen jó időszak ez a munka és a pénzügyek alakulására.

Minden téged támogat, most különös varázserővel és energiával rendelkezel, élj vele!

SZÛZ (08.24-09.23)

A hónap folyamán meg fogod érteni, hogy az igazi erő a szívedből származik és ez a kisugárzás segíteni fog a hivatásodban és a tehetséged csiszolásában.

Teljesen elégedett leszel, anélkül, hogy észrevennéd, hogy mennyi belső megosztottsággal rendelkezel, így sikerül végre megtalálni az egyensúlyt a magánéletben is.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (09.24-10.23)

A Jupiter hamarosan elhagyja jegyedet, legközelebb 12 év múlva fog hangsúlyossá válni. 

Ezért ez lesz egy értékelési időszak, mert végre tisztán láthatod miket értél el eddig és tudatában leszel az összes olyan tapasztalatnak, melyeket elszenvedtél az elmúlt hónapokban.

Nyitott leszel a világra és öröm vár Rád!

SKORPIÓ (10.24-11.22)

Jobban reagálsz azokra a helyzetekre, amelyek eddig problémákat okoztak és feloszlanak a bűntudat keltette érzések.

Ez az új, érettebb hozzáállás lehetővé teszi, hogy végre megszabadulj a belső láncoktól, amelyek a múlt fájdalmas helyzetéhez kötődtek és a jövődre így már nincsenek olyan kihatással mint eddig voltak.

Szeptember lesz egy előkészítő hónap egy új és végleges kezdethez, amikor a Jupiter októberben belép a jeledbe.

NYILAS (11.23-12.21)

A számodra a szeptember egy nagyon értékes hónap, mert végre meg tudod élni a megvalósítás örömét. A néhány évvel ezelőtt elkezdődött projektek most megvalósulni látszanak.

Tisztában leszel azzal, hogy a döntéseid gyümölcsei érnek be, azok a döntéseké, amelyek  eredetileg fájdalmasnak és nehéznek tűntek.

Fontos energiaváltozáshoz és fordulóponthoz értél. Az élet végre rád kacsintott, használd ki és élvezd!

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (12.22-01.20)

Az alagútból kilépsz és egy új, gazdag, színekkel szegélyezett útnak vágsz neki, melyet illatos virágok vesznek körül, és tele van lehetőségekkel.

Az élethez való hozzáállásod megváltozott, készen állsz a befogadásra. Most végre látod az alagút végét, de hogy odaérj, a szeretet erejét kell segítségül hívnod.

VÍZÖNTÕ (01.21-02.19)

A teljes átalakulásnak és a belső újjászületésednek köszönhetően szinte felismerhetetlen leszel más emberek számára, megélve azt, ahogy a hozzáállásod megváltozik.

Békébe kerülsz önmagaddal, sokkal toleránsabb leszel másokkal és elfogadod azokat a helyzeteket, melyeket ugyan nem feltétlen szeretsz, de tiszteletben tartasz másokat.

HALAK (02.20-03.20)

A problémás párkapcsolatban élők most lehetőséget kapnak, hogy újragondolják azt, megéri-e a kapcsolat a fáradozást és nyitottak lesznek arra, hogy végül kilépjenek belőle.

Nyitott leszel rá, hogy más utakat, más érzelmeket keress, még akkor is, ha szembesülnöd kell azzal, hogy valakinek fájdalmat okozol a döntéseiddel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?