Létrehozva: 2017.10.04.

Az alábbi csillagjegyeket messziről kerüld el a szerelemben

A csillagjegyedbõl nemcsak a személyiséged, de az is kiderül, mely jegyekkel passzolsz össze és melyekkel abszolút nem. Mutatjuk az érdekes elemzést!

Mielőtt új kapcsolatba kezdesz, nem árt egy kis óvatossággal közelíteni a számodra kiemelten fontos személyhez a csillagjegye alapján. Az alábbi elemzés feketén-fehéren megmondja, ki az, akivel többszöri próbálkozások ellenére sem jön össze az a párkapcsolat, amilyenre valóban vágysz.

KOS (03.21-04.20)

Kerüld: Bak (12.21-01.19) 

Nagyon egyszerű a képlet: míg a Kosok sorra szegik meg a szabályokat, addig a Bakok azok, akik magukat a szabályokat állítják fel és aszerint is élnek. Mindketten kiválóak a célok elérésében, azonban a Bak amíg terveket sző és megvalósítja azokat, addig a Kos végigrohan egy csomó spontán, előre nem tervezett dolgon.

BIKA (04.21-05.20)

Kerüld: Vízöntő (01.20-02.18)

Mint Bika, szereted a lefektetett szabályokat betartani és a hagyományokat is őrizni. A Vízöntő ilyenkor robotüzemmódba kapcsol és felgyullad nála a piros lámpa. Mindkettőtök meleg szívű és szereti a társaságot, azonban a luxusdolgokat is elfelejtheted a Vízöntő részéről. Számíts rá, hogy előbb vagy utóbb, de felveszi a nyúlcipőt!

IKREK (05.21-06.21)

Kerüld: Skorpió (10.24-11.22)

Könnyen kísértésbe esel a Skorpió csábító egyben manipulatív játékától, azonban a dolgok igen hamar félremennek és inkább menekülnél. Amíg te úgy gondoltad, hogy ez csak egy kis flört lesz és majd meglátjuk mi történik, addig a Skorpió már az elején kizárólagosságot és hűséget követel, még mielőtt megcsókolna.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (06.22-07.22)

Kerüld: Nyilas (11.23-12.20)

A vad és szabadon közlekedő Nyilas úgy rohan az életében mint egy örvénylő tornádó, ami a te törékeny érzékenységedet a szélsőséges szorongás állapotába tereli. Amíg ő néha viccesen rajtad köszörüli a nyelvét ha esetleg hibáznál, addig ezek rajtad mély sebeket ejtenek. Azt sem érti, hogy számodra miért fontosak bizonyos dolgok, például a családdal eltöltött idő. Fájdalmas tapasztalások jellemzőek.

OROSZLÁN (07.23-08.22)

Kerüld: Halak (02.19-03.20)

Az álmodozó, káprázatos Halak azonnal elvarázsol. Azonban vele tényleg szó szerint elveszíted a talajt a lábad alól, azaz a valósággal. A fantáziagyáros Halak hangulatváltozásai azonban végképp kikészítenek. Hol szomorú, hol depressziós és állandó szórakoztatást igényel. Ráadásul a pénzügyekben nem igazán jártas, költekezésre azonban könnyen hajló tünemény - ha kellően lent van a hangulata, akár komoly adósságot is hagyhat maga után!

SZÛZ (08.22-09.22)

Kerüld: Mérleg (09.24-10.23)

Végre valaki, aki értékelni tudja a kifinomult és igényes ízlésed és tisztességes. Az első néhány randi egy varázslat lesz... ha össze tudjátok hozni. A Mérleg ugyanis határozott lépéseket vár, ahhoz képest, hogy arra ő egy eléggé határozatlan válasszal vág vissza. A lehetséges pedig az, ami megőrjít és a türelmed fogytán lesz a sok "talán"-nal.

Lapozz a folytatáshoz!


 

MÉRLEG (09.24-10.23)

Kerüld: Szűz (08.23-09.22)

Az intelligens Szűz elsőre nagyszerűnek ígérkezik, hasonló ízléssel rendelkeztek és élvezitek az élet adta finom dolgokat. Azonban az eredményorientált Szűz állandó önfejlesztési küldetésben van, miközben szívesen tekint rózsaszín lencsével a világra. Érezni fogod a cselekvés és a bizonyosság iránti igényét a hajthatatlan beavatkozó önfejlesztési tippjeinek köszönhetően. Amint előveszi kritikus szemüvegét és tekintetét rád szegezi vele, a szexuális kémia is megszűnik köztetek.

SKORPIÓ (10.24-11.22)

Kerüld: Ikrek (05.21-06.21)

Habár reménytelenül vonzódsz az Ikrek elbűvölő és sziporkázó stílusához, képtelenség, hogy elkötelezd őt, mivel a legrosszabb oldalát hozod ki belőle. Az Ikrek magas erkölcsi nívója és kommunikációja az őrületbe kerget, igaz, ő is eszeveszetten féltékennyé válik a kapcsolatban.

NYILAS (11.23-12.20)

Kerüld: Rák (06.22-07.22)

Az ínyenc Rákokkal nagyszerű haveri csapatot alakíthattok ki a lógásokhoz, de tartsátok őket a barát-zónában. Amint ugyanis picit kedvesebb leszel, netán flörtölni kezdesz vele, az intimitás harangjai megszólalnak és már a harmadik randi után egy jövőbeni esküvő terveiről fog beszélni. Érzelgősséget csakis minimálisan engedj meg magadnak, ő ugyanis egyből félreérti a jeleket.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (12.21-01.20)

Kerüld: Kos (03.21-04.20)

A Kos az állatöv nagy csecsemője, aki mellett az ellátó-szerepkörben díszelegsz. Ez a dinamika hatja át a kapcsolatotokat, tipikus románc-gyilkos attitűdökkel megfűszerezve. Amit te komoly munkával megszerzel, azt ő természetesnek fogja venni, csakúgy mint azt, hogy az az övé is.

VÍZÖNTÕ (01.21-02.19)

Kerüld: Bika (04.21-05.20)

Amennyire is rácsodálkozol a Bika romantikus lelkesedésén, szenvedélyes intenzitásával totálisan túlterhel. Nem érted, miért kell minden egyes üzenetnél vagy párbeszédnél a Szeretlek-et említeni, vagy azt, miért válnak bizonytalanná, ha egy másik nembeli barátoddal találkozol. Kényes ízlésük szemben áll a te humanitárius oldallal, amit képviselsz. A különböző értékrendek végül megölik a kapcsolatot.

 

HALAK (02.19-03.20)

Kerüld: Oroszlán (07.23-08.22)

Az Oroszlán lenyűgöző lovagiassága és szerény, de romantikus gesztusa elkápráztatnak. A randik 48 órás maratoni távlatokig nyúlnak, amik csak a "még egy ital"-al kezdődnek. Azonban a büszke Oroszlán küzdelme az ellen, hogy kiszolgáltatottá váljon, valódi csalódást érzését kelti benned. Fuss!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

metropol.hu

„Már most jobb Dibusz Dénesnél” - Marco Rossi törheti a fejét a kapusposzton

mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

life.hu

Katalin hercegnének le kell mondani azokról, amiket a legjobban szeret: gyökeres változtatásra van szükség

vg.hu

Dől a pénz a leggazdagabb magyarhoz, rengetegen akarnak vele üzletelni

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz