Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.07.27.

Augusztusi szerelmi horoszkóp: eljött a te időd!

Tudd meg, mi vár rád a nyár utolsó hónapjában! Talán most kopogtat be hozzád is a szerelem?

Nem csoda, ha mindenki egy kicsit zárkózottabb volt az elmúlt évszakban, de talán most már ideje túllépni az internetes ismerkedésen. Most megtudhatod, hogyan támogatnak a csillagok, mit hoz augusztus a szerelem terén.

Fotó: pixabay

Kos

Nem talált rád júliusban a szerelem? Ne csüggedj! Nagy valószínűséggel az augusztus már neked kedvez! Amint a Nap az Oroszlán jegyébe lép, úgy nagy valószínűséggel a szerelem lángja is fellobban benned! Légy türelmes, nem tudhatod melyik napon érzi ezt meg a feléd rohanó partnered. Nem vársz hiába.

Bika

Egy jó ideje leköt, hogy kiegyensúlyozott és stabil legyél, hiszen ez a Bika jegyűeknek nagyon fontos. Mégis valahogy többször élted meg a lent és a fentet, mint valaha. Ne aggódj, a káoszból is van kiút, augusztusban már az érzelmi hullámvasút vége felé közeledsz, az sem kizárt, hogy most lép be az életedbe az igaz szerelem. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor az elmúlt hónapok szélsőséges érzelmei elcsendesednek.

Ikrek

Itt a vége a nagy flört korszaknak. Vége a nagy izgalmaknak. Ideje lenne kicsit lenyugodni, csak pár napra, akkor bizony esélyes vagy egy igazi vidám, mély kapcsolatra. Persze az Ikrek jegybe születetteknek lehet nem ez a célja, hiszen igazi kalandorok, de ne csodálkozz, ha most valaki mégis ügyesen és észrevétlenül elkap.

Rák

Lehet úgy érzed, révbe értél, az augusztus mégis hozhat meglepetéseket. Hiába szeretnéd a családot ismét előtérbe helyezni, bizony a tüzes energiák hatással lesznek rád. Bátran engedd bele magad a szerelem tüzébe!

Oroszlán

Meglehet, hogy nagy változásokon mész keresztül, lehet az munka vagy akár egy ingatlan vásárlása. Fontos, hogy ha melletted áll az igazi, akkor nagyon megbecsüld. Így szárnyalhattok tovább! Nagy lehetőség ez neked, most megszilárdíthatod és szabadon élvezheted a szerelmet. Ha nem találtál még rá a párodra, akkor bizony érdemes egy kicsit kitekinteni a kötelezettségek mögül. Lehet most pillantod meg az a személyt, akire igazán vágysz!

Szűz

Kiegyensúlyozott vagy, és ez nagyon jó. Ha egyedül élsz, akkor érdemes még egy kicsit türelmesnek lenni. Élvezd a nyarat, lehet még nem jött el az ideje, hogy kibillenhess érzelmileg. Nem most fogsz 100 fokon égni! Nem baj, használd ki ennek az időszaknak is az energiáit, építkezz önmagadban.

Mérleg

Nem csoda, ha továbbra is felbukkan benned az érzés, hogy akivel élsz az nem az igazi nagy szerelem az életedben. Mégis sok Mérleg jegyben született embernél ezek a gondolatok, csak a tipikus jellemző gondolatok. Billen a mérleg, jobbra és balra. Az esetek nagy többségében persze nem igaz. De ezek a felhők is hamar elvonulnak feletted. Ha pedig nem vagy párkapcsolatban, akkor is érkezhet a szerelemben egy kis derű és napsütés augusztus végére.

Skorpió

Ha végre sikerült változtatni az előző hónapok bosszantó és nyomasztó érzésein, akkor nyert ügyed van. Először az érzések csapnak át a negatív oldalról a pozitív felé, utána pedig érkezhet is a szerelem. Persze ez egyáltalán nem biztos, de az igen, hogy a mélypontról ideje kibillenned. Ez egészen biztos, hogy augusztusban el is érkezik, még az is lehet, hogy néhány flört helyzet is kialakulhat.

Nyilas

Erősítsd meg az egységet a kapcsolatodban, és ne adj teret annak, hogy esetleg feladd! Nem az a megoldás, ha elirigyled másét, jobb, ha inkább azt értékeled, ami van. Ha egyedülálló vagy, akkor sem az utad, hogy mások szerelmi életébe lépj be harmadiknak. Hiába vagy tüzes jelenség, ne bomlassz ott, ahol semmi keresnivalód nincs.

Bak

Már régóta gondolkozol azon, hogy mire is vágysz igazán a szerelemben. Nem szabad ezt ennyire racionálisan nézni. Ideje, hogy megengedd magadnak azt, hogy egy kicsit ne logikusan nézz rá a dolgokra. Ha elég bátor vagy, hogy megnyisd a szíved, akkor most vesz nagy fordulatot majd az életed.

Vízöntő

Merj úszni a szerelemben. Hidd el van ilyen! Minél inkább menekülni szeretnél a szabadságot hirdetve, annál inkább rájössz, hogy most nem érdemes. Hiszen megélheted végre milyen is valakivel szabadon, hittel, bizalommal együtt élni. Ha viszont nem talált még rád a szerelem, akkor magadban kell megerősíteni mindezeket. Még a vízöntőknek is vannak időszakai, amikor képesek elköteleződésre.

Halak

Elképzelhető, hogy a nyári flörtök mélyebben megérintettek, mint, amit eddig meg mertél magadnak engedni? Nem vagy egyszerű helyzetben. Mi legyen? Ússz az árral, vagy éppen szállj ki ebből a mély érzelmi helyzetből? Hiszen a mágnes elég erősen vonz. Ezek a kérdések foglalkoztathatnak. A szerelemnek nem fogsz tudni ellenállni, így teljesen mindegy mik a válaszaid. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is lehet hogy valaki elcsavarja a fejed, vagy pedig a kapcsolatod az, ami ismét lángra gyúlhat.

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb hír érkezett az éjjel kórházba szállított magyar színésznőről

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

hirtv.hu

A Nemzeti Színház vezető színésze katonai behívót kapott Ukrajnában + videó

ripost.hu

Heti Top5: Nemazalány popsit villantott, az ifjú György hercegnek kettétört az álma

magyarnemzet.hu

Menekülnek az emberek Budapestről, mutatjuk, merre mennek

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

mindmegette.hu

Itt a vége: Ördög Nóra szomorú bejelentése mindenkit váratlanul ért

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Minden magyar a szívéhez kapott, Szoboszlai őrjöngve esett össze fájdalmában

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Folyton beesik a piskótád teteje? Ez lehet a baj

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Hamarosan jegyet vált a Mars, ezeknek a jegyeknek nagy örömöt tartogat

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

EZO

Felfedték a titkot, ezt jelentik valójában a rémálmok

EZO

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani

EZO

Közel a szakítás, 3 csillagjegy még ma kiborul!