ÉLETMÓDI

Ezért dobta ki menyasszonyát a bunkó férfi 5 nappal az esküvő előtt

Naná, hogy az érzéketlen fickó nem személyesen, hanem SMS-ben közölte párjával a lesújtó hírt. Az, hogy miért jutott erre az elhatározásra, nemcsak a lányt és a szüleit háborította fel, hanem minden jóérzésû embert is. Ilyen paraszt húzásról még mi sem hallottunk...

Az angliai Yorkban élő Emily Nicholson éveken át dolgozott modellként. Dekoratív megjelenése miatt 2012 és 2016 között több patinás szórakozóhely menedzsereként dolgozott Ausztráliában, ahol  egyébként élete legszebb időszakát töltötte. Többek között itt ismerte meg későbbi jegyesét is, a vele egykorú Jamie Smith-t. A fiatalok egy év után már esküvőjüket tervezgették, amikor Emilynél agytumort diagnosztizáltak az orvosok. A súlyos betegség miatt a lány élete először gyökeresen megváltozott, majd teljesen darabokra hullott. Párja ugyanis 5 nappal a házasságuk előtt egy SMS-ben szakított vele - írja a DailyMail.

A 2016 augusztusára tervezett esküvőt végül több alkalommal is el kell halasztaniuk, mivel Emily állapota folyamatosan romlott. A legutóbbi időpontot 2018 tavaszára tűzték, ám

a lány orvosai 2018 januárjában közölték a lánnyal, hogy rák agresszív terjedése megállíthatatlan és maximum 1 éve van hátra.

A lány 23 évesen a legerősebb kezeléseket kapta, hogy legalább az esküvő napjára elhagyhassa a kórházat. Az erős szteroidoktól azonban másfél hónap alatt annyira meghízott, hogy 6 mérettel nagyobb ruhák mentek rá, mint korábban. A hízás ellenére a lány közérzete javult és lelkiekben már készült az esküvőre, amikor a nagy nap előtt pá nappal  Jamie egy telefonos üzenetben szakított vele.

"Jamie egyszerűen közölte, hogy nem szeret és nem akar velem lenni többet. Először teljesen magamba zuhantam, aztán rájöttem, hogy nincs nekem időm haragudni erre szemétládára. Már szerencsére nem is érzek iránta semmit. Biztos vagyok benne, hogy azért volt ilyen aljas velem, mert a kezelések miatt meghíztam"

- mesélt a szakítás utáni érzéseiről Emily a DailyMailnek.

Szerencsére a szakítás után nem omlott össze a lány, sőt, egykori jegyesének gonoszsága megerősítette a hitében és az orvosok jóslataival ellentétben a mai napig életben van. A brit család nemrég egy internetes gyűjtést is indított Emily nevén, jó érzésű emberek révén pénzadományt gyűjtsenek különleges immunterápiás kezeléséhez. A beavatkozással esélye lehet legyőznie a halálosnak hitt rákos megbetegedést.

És ezeket olvastad már?