ÉLETMÓDI

Ezek a sorozatok remek szórakozást adnak az otthonlét alatt

Mutatjuk, mit nézz, ha feltöltődésre vágynál.

Az otthonlét, a bezártság és az aggasztó hírek mellett mindenki vágyik egy kis nevetésre, szórakozásra és felüdülésre is. Mivel most időd nagy részét jó eséllyel te is otthon töltöd, ezért összegyűjtöttünk neked néhány olyan sorozatot, melyek jó eséllyel segítenek kiszellőztetni a fejed, és nevetést csalni az arcodra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Modern család

Nagyszerű sitcom, egy család nem mindennapi életét kísérheted nyomon, na de nem csupán egyetlen ágon, hanem sok-sok részletében. Pörgős, könnyen emészthető, gyerekekkel együtt is bátran nézheted, és ne lepődj meg, amikor felbukkan egyik főszereplőként a Rém rendes családból ismert cipőboltos.

Agymenők

Aki kedveli a kicsit elvontabb humort, annak garantáltan jó szórakozást nyújt ez a sorozat. Csupa furcsa, különc figura, akik olykor egészen szürreális beszélgetésekbe bonyolódnak, mégis megpróbálnak boldogulni az élet teljesen hétköznapi problémáival. Tegyél egy próbát, mert nem fogod megbánni!

A csodálatos Mrs Maisel

Imádnivaló sorozat, elképesztően szerethető karakterekkel. A 60-as években játszódó epizódok olyan sziporkázó párbeszédektől hemzsegnek, mint amilyet a Szívek szállodájában kedvelhettél meg. A fiatal családanya hirtelen azon kapja magát, hogy stand up előadó lesz belőle, és amit csinál, azt nem lehet hangos nevetés nélkül kibírni.

Szexoktatás

Nem mindennapi téma, nem mindennapi feldolgozással. A szexterapeuta anyuka finoman szólva sem könnyíti meg gimnazista fia életét. Te pedig elképedve nézed a szarkasztikus, szókimondó és nagyon menő epizódokat, ha belekezdesz.

Az alelnök

Ha egyszer rákattansz, akkor alig fogod várni a következő részt. Szerencsére már jó sok évadon túl van a sorozat, így bőven van mit darálnod belőle. Az amerikai politikai élet olyan görbe tükrét nyújtja egy női alelnök mindennapjain keresztül, hogy a műsor rengeteg ember kedvencévé vált az elmúlt években.

És ezeket olvastad már?