ÉLETMÓDI

Ezek a fürdők voltak idén a legjobbak

Az idei nyertesek: egy nagy visszatérő, egy építészeti különlegesség és egy nagyváros legkisebb fürdője.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Ezen a nyáron már ötödik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással az Év Fürdője közönségszavazásban június 1. és augusztus 31. között.

Az Év Fürdője: a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő a 80-as évekig az ország egyik legismertebb és leglátogatottabb fürdője volt. A 90-es évektől kezdve némileg lemaradt a versenytársaitól, és csak az utóbbi néhány évben zárkózott fel újra a legnépszerűbb fürdőhelyek közé.

A 13,5 hektáros ősfás parkban található strandon 2016-ban szabadtéri csúszdapark épült, 2017-ben fedett gyermekvilággal, idén pedig egy komplett wellness részleggel és modern szaunavilággal bővült a fürdő. ÚtiSúgó.hu szállástipp: Thermal Hotel Harkány****. Itt tudod kedvezménnyel lefoglalni.

Az Év Regionális Fürdője: a Hagymatikum Makó

A 2012-ben Makovecz Imre tervei alapján épült fürdő magán viseli a híres építész jellegzetes stílusának jegyeit. A látványvilág mellett a fürdő különlegessége a gyógykezelések során alkalmazott marosi gyógyiszap.

A fürdőben a 15 medence és a 4 csúszda mellett 9 szauna is található, köztük olyan specialitások, mint a gyógynövényes szauna. ÚtiSúgó.hu szállástipp: Hotel Ginkgo**** fürdőbelépővel. Itt tudod kedvezménnyel lefoglalni.

A Helyiek Kedvenc Fürdője: a Miskolctapolcai Strandfürdő

Miskolc három fürdője közül a legkisebb a strandfürdő, amely nem tévesztendő össze a közelében található híres Barlangfürdővel. A helyiek körében ismert és kedvelt strand wellness részlege egész évben várja a vendégeket, de népszerűségét a szezonálisan nyitva tartó úszómedencének, fokozatosan mélyülő családi medencéjének valamint röplabda és lábtenisz pályáinak köszönheti. ÚtiSúgó.hu szállástipp: Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****. Itt tudod kedvezménnyel lefoglalni.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?