ÉLETMÓDI

Ez Prestige! Új, közérzetjavító üzlet nyílt Budapesten a Lónyay utcában!

A PRESTIGE-üzletben lehetőségünk nyílik arra, hogy testállapot-felmérő tesztet végeztessünk.

Milyen típusú termékekkel, szolgáltatásokkal segítik az emberek mindennapjait?

Büszkén kijelenthetjük, hogy mára már több mint 40-féle termékkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Termékeink, eszközeink saját márkás és prémiumkategóriás közérzetjavító, wellnesseszközök. A PRESTIGE- üzletben lehetőség nyílik arra, hogy egy orvosi diagnózisnak nem minősülő test-állapotfelmérő tesztet végezzünk, ezáltal javasolni tudjuk vásárlóink részére egy üzleti tárgyalás keretein belül, a véleményünk szerinti talán legalkalmasabb közérzetjavító, wellnesskészüléket, eszközt. A cégünknél végzett testállapot-felmérő teszt díjtalan.

Mit gondolnak, miért Önöknek van az egyik legtöbb elégedett ügyfelük ezen a területen?

Határozottan azt tudom mondani, hogy az őszinteség és a hivatástudat az, ami megkülönböztet minket másoktól. Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk! Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal. Fokozottan figyelünk arra, hogy munkatársaink hivatásuknak érezzék embertársaik megsegítését. Termékeink minőségét állandóan fejlesztjük, és odafigyelünk, hogy Vevőink véleményünk szerint talán a legalkalmasabb, legjobb minőséget kaphassák vásárlásukkor.

Mik a terveik a jövőre nézve?

Sok elégedett ügyfelünk számolt be pozitívnak mondható tapasztalatairól. Cégünk ezen véleményeknek a megsokszorozása törekszik.

 

Missziónknak tekintjük azt, hogy országos és nemzetközi szinten felhívjuk a figyelmet egészségünk megőrzésének fontosságára.

 

Tájékozódjon bővebben cégünkről és hivatásunkról a hivatalos weboldalunkon: www.wellnesseszkozok.hu

Várjuk nagy szeretettel az új üzletünkben: 1093 Budapest, Lónyay utca 18/A-ban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?