Létrehozva: 2016.05.05.

Ez az, amit nem mond el neked senki, pedig mindenki csinálja...

Vannak dolgok, amikkel nem szeretünk dicsekedni. És vannak, amikrõl azt hiszed, egyedül vagy vele, pedig ez távolról sem igaz.

Szerző Ripost

Egyre nyíltabbak vagyunk és egyre kevesebb a tabutéma, mégis tele vagyunk olyan titkokkal, melyekről azt gondoljuk, kínos, nevetséges, de legalábbis mások sokkal profibban intézik. Szakíts a tabukkal, és feszengj többé! Íme titok, mellyel nem vagy egyedül.

A lyukas zokni

Mindenkinek lapul legalább 2 pár olyan zokni a szekrényében, melyet már meg kellett volna foltozni, de sosem jutott rá ideje vagy energiája. Nem te vagy az egyetlen, aki alkalmanként felveszi és eligazgatja a lyukat, hogy ne vágja a lábujját.

Végtelen mosás

Beraktál egy mosást, de egyszerűen nem volt lelkierőd, hogy kiteregess, ezért bent hagytad a gépben? Ezek után inkább fogtad magad, és másnap egy öblítőprogrammal újra végigmentél rajta, hogy végre kivehesd őket a dobból? Ne aggódj, nem vagy a háziasszonyok szégyene, ez mindenkivel megesik.

Kamutelefon

Biztos lehetsz benne, hogy a mobiltelefont használók legalább 90%-a már játszotta el kínos helyzetben, a szabadulás érdekében, hogy telefonon beszél. És nem, nem csak arra gondolunk, amikor egyszerűen a füledhez tartod zavarodban a telefont, hanem arra, hogy még egy röpke párbeszéded is folytatsz a biztonság kedvéért a néma vonallal.

Véletlenszerű aprópénz

Nem jött meg időben a fizetésed, és tele vagy aprópénzzel, ami kisegíthet a bajból. Nyugodtan mondd továbbra is az eladónak, hogy éppen sok apró van nálad és szívesen megszabadulnál a vasaktól. De tudd, hogy ebben semmi szégyellnivaló nincs, valószínűleg ő is pontosan tudja: nem az aprók súlya zavar éppen, hanem egyszerűen ki van centizve az aktuális kereted.

Elszakadt övbújtató

Ismerős a reccsenés, amikor felhúzod a nadrágodat, ugye? Az egyik övtartó feladta a szolgálatot, és alja a kezedben maradt. Ne érezd tőle rosszul magad: valószínűleg minden ember az övbújtatónál fogva húzza fel a szűk nadrágját, és minden bizonnyal pórul is jártak már mindannyian.

Félrement üzenet

Az új randipartneredtől vagy a főnöködtől már órák óta vársz egy választ vagy üzenetet, de hiába. Kivel nem fordult még elő, hogy ilyenkor "véletlenül" neki küld egy gyors smst, melyért aztán elnézést kérhet, és máris megtörhet a csend? Na ugye...

Felszaladt harisnya és foltok a ruhán

"Nahát, köszi, hogy szólsz, észre sem vettem" - ezt mondjuk, amikor valaki figyelmeztet, hogy szalad a szem a harisnyánkon vagy éppen van egy kis folt az ingünk ujján. Pedig a harisnya már legalább 3 órája felszaladt, a folt pedig nem fog kijönni, mert hetekkel ezelőtt is megpróbáltuk kiszedni.

Ráfestett körömlakk

A tökéletes géllakkok világában már egyre kevesebben oldják meg otthon a körömfestést. De aki mégis, annak a szuper manikűrök között még kellemetlenebb élmény, ha a lakk lepattogott. Nincs viszont mindig idő arra, hogy az ember teljes renoválást tartson. Ilyenkor jöhet rá még egy, gyógyító réteg, mely messziről úgysem látszik, hogy csak hepehupás pótlás.

Földre esett a legfinomabb falat

Nem vagy rá büszke, de igenis felkapod a földről a szendvics csücskét, ha az a földre esett. És ha elég fürge voltál, akkor nem azért, mert kidobod, hanem mert igenis megeszed. Nincs ebben semmi kínos, mindenki megteszi, különösen, ha az volt a legfinomabb falat, melyre egész étkezés alatt vártál.

Utolsó pillanatban vásárlás

Ha vendégek érkeznek, le akarod nyűgözni az új párod, az anyósod, a vendég gyerek szüleit, akkor szuper szolgálatot tesz a közelben lévő százforintos bolt. Itt ugyanis gyorsan beszerezhető az a gyümölcsös tál, az a borospohár, az a díszes szalvéta, ami ugyan otthon sosem volt, de az érkezésükkor már úgy tudsz tenni, mintha időtlen idők óta a háztartásod része lett volna.

Szuper hétvége hazudása

Mindenki szuper programokat csinált a hétvégén, piknikezett az összes kollégád, elutaztak az ismerőseid, te pedig a jó idő ellenére végül otthon maradtál a négy fal között. Naná, hogy mondtuk már mindannyian azt hétfőn: isteni és mozgalmas hétvégénk volt. Miközben valójában a tévét néztük és jégkrémet kanalaztunk.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

metropol.hu

Géppisztolyos rendőrök zárták le a Lidlt – rettenetes, amit az üzletben találtak

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

hirtv.hu

Megvan ki építheti a valaha volt legdrágább Duna-hidat

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!