ÉLETMÓDI

Ez az 5 dolog kell az igazi boldogsághoz

Boldogság felé vezet az utatok pároddal? Most kiderül.

Ahhoz, hogy egy kapcsolat igazán boldog legyen, nagyon fontos a szerelem és a kölcsönös szeretet. De sajnos számtalan példa bizonyítja, hogy ez még önmagában nem feltétlenül elég az örökké tartó harmóniára. Hogy mégis min múlik, együtt maradtok-e a pároddal? Mik azok a legfontosabb dolgok, melyeken egy kapcsolat sorsa múlik? Összegyűjtöttük, mit tartanak leghangsúlyosabbnak a szakértők.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

Fotó forrása: https://stayclosetravelfar.com/

Szeretet

Akármilyen furcsán is hangzik, sokszor azon bukik el két fél közös élete, hogy a szerelem rózsaszín köde elhalványul, a felek pedig rájönnek, hogy valójában nem igazán kedvelik egymást. Ha úgy érzed, hogy pároddal az eufórián túl azt is meg tudod élni, hogy valódi barátság van közöttetek, akkor az tökéletes irány a közös élethez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Love Goals ? (@lovegoalsofficial_) által megosztott bejegyzés,

Odafigyelés

Attól a pillanattól kezdve, hogy így vagy úgy, de két ember összeköti az életét, nem csupán a Te és az Én létezik, hanem megjelenik egy új kifejezés. A Mi. Ha képesek vagytok egy közös cél érdekében, a közös boldogságotok érdekében saját komfortzónátokon kívül mozdulni, akkor annak meglesz a gyümölcse. Egyedülállóként például szívesebben maradnál otthon lustálkodni, holott randiestét beszéltetek meg erre a napra? Helyezd önmagad elé kettőtöket, vegyél erőt magadon, és készülj a randira. A közös idő és élmény ugyanis rengeteget számít a jövőtök szempontjából. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindig én mindenáron áldozatokat kell hoznod, sőt. Fontos, hogy alapvetően önmagad maradj.

Minőségi idő

Ha egy pár nem engedi, hogy bedarálják őket a mindennapok, hanem igenis törődnek a közös idő, a romantika, a beszélgetések megteremtésével, akkor az nagyszerű lehetőség arra, hogy akár egy életre szóljon az együttlét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rodolfo Mcartney (@rodolfomcartney) által megosztott bejegyzés,

Megbecsülés

Akármilyen nehéz is, fontos, hogy lehetőleg egy pillanatig se vegye egymást természetesnek a két fél. Még évek után sem szabad magától értetődőnek tekinteni egy kapcsolatot, ha azt szeretnénk, hogy az valódi pezsgéssel teljen. És ebbe beletartozik az is, hogy értékeljük a másikat, illetve valóban kíváncsiak vagyunk arra, min megy éppen keresztül, mi történik vele, hogyan zajlik az élete a munkahelyén, barátaival, családjával.

Szövetség

A közös célok, a közös tervek és az ezekért végzett közös munka igazi fokmérője egy kapcsolatnak. A tökéletes párok nem csupán szerelmüknek, hanem partnerüknek, sőt szövetségesüknek tekintik másik felüket az élet mindennapjaiban, kihívásaiban és örömeiben egyaránt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?