ÉLETMÓDI

Ez a bátor fogyás felrobbantotta a netet - FOTÓK

Igen, jól olvastad: bátor. Ez a nő ugyanis olyat tett, ami hatalmas lelkierőre vall.

Simone Anderson már csak azért is hatalmas elismerést érdemel, mert több mint 80 kilótól szabadult meg. Ez óriási teljesítmény!


Egész életében diétázott, de sosem sikerült igazán nagy változást elérnie. Tavaly augusztusban viszont úgy döntött, elég az átmeneti fogyásokból, új életet akar kezdeni. Kemény diétával, edzéssel és műtéti beavatkozással érte el, hogy korábbi méretének felét érte el.

Mivel a nő fodrász és sminkes, jó néhány követője akad a különböző közösségi oldalakon. Nekik dokumentálta a fogyás folyamatát és velük osztotta meg az eredményeket. Az elmúlt héten ért véget kitartó munkája, amihez persze rengeteg elismerés és gratuláció érkezett.
Csakhogy, ahogyan az már lenni szokott, többen erős kritikával is illették. Sokan ugyanis nem hitték el, hogy a korábbi és a mostani képeken is ő szerepel. Azt állították, a képek manipuláció és csalás eredményei, mert kizárt, hogy a két fotón ugyanaz az ember szerepeljen.

Simone pedig olyan választ adott a kétkedőknek, ami megrengette az internetet. Lefotózta ugyanis azt is a kedvükért, hogyan néz ki most a bőre, ennyi súlyveszteség után. Ezzel pedig rengeteg embernek adott erőt, a fotót pedig tízezrek osztották meg a közösségi oldalakon az elmúlt néhány napban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?