ÉLETMÓDI

Extra volumen: így lesz csodásan dús a hajkoronád!

Vesd be ezeket a trükköket, és káprázatos lesz az eredmény.
címkék:

Hajlakkok, samponok, habok és egyéb kemikáliák százai ígérik azt, hogy látványosan felturbózzák a hajad. Nem is csoda, hiszen a legtöbb nő álma, hogy látványos tincsek ékesítsék. Van azonban a különleges termékeken kívül néhány olyan praktika is, melyet érdemes bevetni a hatásos eredmény érdekében. Mutatjuk, miket érdemes kipróbálnod.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Természetesen a hullámos frizura egyenes út a haj tömegének megnöveléséhez, bizonyára már te is jól ismered ezt a módszert. Extra trükk, hogy amennyiben tartós hatást szeretnél, felcsavarás előtt kend be hajhabbal a hajad, a csavarók eltávolítását követően pedig ne fésüld ki, csak ujjaiddal túrd át lazán és lágyan a tincseket.

instagram

A lépcsőzetes vágás remek trükk, különösen akkor, ha körkefével szárítod meg hajad. Ráadásul nem csak hosszú, hanem félhosszú, sőt még kissé rövidebb frizuraként is nagyszerűen mutat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

jfitat53 – All That Jas? (@jfitat53) által megosztott bejegyzés,

A laza hullámok és a tupír enyhébb változatának kiváló kombinációja szinte többszörösére turbózza optikailag a hatást. Nézd, mennyire döbbenetes eredményt ad:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lirazagam (@lirazagam) által megosztott bejegyzés,

Ha egyáltalán nem szeretnél bíbelődni a beszárítással, a tupír pedig aggaszt, akkor egyetlen apró trükk is nagy segítség: éles választék helyett hajtsd első tincseidet a megszokotthoz képest ellenkező irányba fésüld, lazán. Ez a kicsi csel megdöbbentő változást tud adni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paula Kalini? (@paulakalini) által megosztott bejegyzés,

Szintén meseszép és könnyen kivitelezhető változat, ha féloldalas frizurát választasz: ez az asszimetria és a haj teljes tömegének egyik oldalra fésülése nagyon szexi, nagyon dús hatást kelt, ráadásul még igazán különleges is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lacy Kathleen Meyer (@iamlacy) által megosztott bejegyzés,

 

címkék:
És ezeket olvastad már?