EZO

Érkezik a telihold, így változtathatsz a sorsodon

Az erős energiákkal érkező telihold segít a régi érzelmi blokkoktól megszabadulni. Végre leteheted a mázsás terheket. Az újholdig ez az időszak az elengedésé.

Nyáron érdemes átadni magad a jelen csodálatos érzésének. A napsütés feltölt, a nyaralás, a barátok teljesen megújítják a lelket. Ilyenkor egyszerűbb a szabadság érzését is többször megtapasztalnod. Mosolyogj sokat, és töltsd a lehető legtöbb időt a négy falon kívül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixels.com

Vasárnap hajnalban a Rákban áll a Nap és szembe kerül vele a Hold a Bak jegyében. Így lesz korán reggel teljes a Hold képe az égen. Bár a Bak Hold, nem éppen az érzelmességről szól, de most a sors segítséget nyúlt, hogy megszabadulhass a lelkedet nyomasztó érzelmi elfojtásoktól. Ha ezek a felszínre kerülnek, még fizikai, testi szinten is elkezdhetnek változni a régi sebek, esetleg betegségek. Lehet már régóta feszítenek családi problémák, vagy párkapcsolati, ki nem mondott érzések, ideje ezektől megszabadulni, tisztázni, elengedni. Ezt megteheted akár személyesen, akár írásban is.

Töltsd a hét utolsó napját vízparton ha teheted, gyorsítja az érzelmi tisztulást, vagy menj a természetbe, erdőbe, sétálj egy nagyot. Itt az ideje végig gondolni, milyen családi feszültségeket, terheket hordasz magaddal. Legyen az bármilyen fájdalmas, engedd meg, hogy elárasszon az érzelem. A sírás, a nevetés hihetetlen erős belső érzelmi feszültségeket oldhat fel. Engedd meg magadnak.

Nagyon sok régi családi történet, és érzelem lehet a háttérben. Vedd a sorsod kerekét a kezedbe, és irányítsd az életed csónakját végre másik irányba. Ezt a változást segíti ez az időszak, mely a teliholdtól kezdődik. Az otthonról hozott minták nem csak emelőek lehetnek. Gondold végig, mit érzel, ha a munkádra gondolsz, a párkapcsolatodra, a családodra, a mindennapi feladataidra. Ahol bármilyen rossz érzésed támad, na ott van elásva valami. Mert mindent meg lehet élni könnyebben, csak tenni kell érte, változtatni, tisztázni. Ami merevséget, görcsöt okoz, azzal dolgod van.

Nem azért van az életedbe, hogy fájdalmat okozzon, hanem azért, hogy vedd észre: ezeken a dolgokon ideje változtatni. Segít neked ebben a szeretet, a megbocsájtás. Miközben a telihold energiái adnak egy lökést az elengedés és tisztulás útján, ne feledd el, az élet a jelenben milyen szép!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?