ÉLETMÓDI

Előtte-utána fotók: hihetetlen átvoltozáson ment át a drogfüggő apa

A drogfüggő férfi azért osztotta meg történetét a nyilvánossággal, hogy bebizonyítsa sorstársainak, van kiút a kábítószerek fogságából.

A Virginia államban élő Jason Wicklinet négy évvel ezelőtt tartoztatták le, miután egy rendőrségi házkutatás során egy droglabort, és nagy mennyiségű metamfetamint találtak a férfi otthonában. Jason egy év börtönbüntetést kapott, egy szem gyermeke, Krystian pedig állami gondozásba került, mivel a fiúnak nem volt egyetlen közeli hozzátartozója sem, aki gondját viselte volna – írja a helyi sajtóra hivatkozva a DailyMail.

A rácsok mögött Jason megfogadta, hogy örökre leszokik a kábítószerről, és a büntetési idejét leöltve minden megtesz azért, hogy visszaszerezze fiának a felügyeleti jogát. A céljai megvalósításának érdekében az apa 13 hónapot töltött rehabilitáción miután szabadult. A programnak és Istennek hála már több, mint 4 éve nem nyúlt kábítószerhez és két évvel ezelőtt a fiát is visszakapta a gyámügytől.

Jason a csodálatos gyógyulásról egy fotómontázst posztolt a közösségi oldalára. „Képek arról, hogyan néztem ki a függőség alatt, és egy arról, ahogyan most kinézek. Szeretnék reményt adni ezzel azoknak, akik még mindig a kábítószertől szenvednek.” -írta a képek mellé a férfi.

(facebook)

Jason később a helyi sajtónak elmesélte, hogy 17 évesen nyúlt először droghoz, és 20 éves kora óta fogyasztott rendszeresen különböző stimuláns szereket. Kábítószer birtoklás és terjesztés miatt összesen 15 éven keresztül ült különböző börtönben.

Régi önmagát egy elvtelen, igénytelen és céltalan fickónak írja le Jason „A drogfüggőség tönkretette az életemet és elvette tőlem mindazt, ami igazán fontos volt számomra.„

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?