ÉLETMÓDI

Elképesztő személyiségteszt – mindent elárul szerelmi életedről

Nézd meg ezt a képet, és ismerd meg jobban önmagad.

Egyetlen pillantás elég erre a rajzra, és máris kiderül, hogy mik fontosak számodra a szerelemben, és milyen értékeket keresel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a képet, és jegyezd meg, melyik állatot vetted észre először!

1. Róka

Ha elsőként a rókára figyeltél fel, akkor pozitív, romantikus, optimista alkat vagy. A narancssárga árnyalat először egy kellemes és meghitt napnyugta hatását kelti, vélhetően ezért vetted ezt először észre, csak ezután bontakozott ki szemed előtt az állat formája. Ebből is látszik, hogy érzékeny vagy, a szerelemben szereted megélni az összetartozás és az intimitás pillanatait, ahogy az is látszik, hogy szoros kapcsolatban állsz a természettel. Becsületes vagy, a bölcsesség pedig a szupererőd. Ha kapcsolatban vagy valakivel, akkor szereted a romantikus kötődést, de nagyon fontos számodra a szabadság. Így akkor érzed jól magad hosszútávon, ha nem nyomasztanak béklyók.

2. Delfin

Intelligens és nyugodt ember vagy, aki olykor kimondottan szerencsés. Szereted az okos és összeszedett emberek társaságát, bájos és vonzó teremtés vagy, akinek mások nagyon szeretnek a közelében lenni. Intelligenciád kimagasló, ráadásul sikerül megtalálnod a harmóniát és egyensúlyt a magánélet és a munka között. Kedvesség, béke és harmónia jellemzi a személyiséged. Ha pedig a szerelem kerül előtérbe, akkor olyan ember kelti fel az érdeklődésed, akivel jókat tudsz beszélgetni, akivel kölcsönösen meg tudjátok osztani egymással véleményeteket és tapasztalataitokat, és akivel nagy családot tervezhetsz. Ugyanis nagy családra vágysz, melyben kiélheted odaadó gondoskodásodat és törődésed.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?